26. sep. 2010

Levende lys i hus

Brrrr.
Sitter inne og ser ut gjennom vinduet. Det blåser vilt i trærne. Himmelen er blå, men gradestokken vitner om en kjølig tilstand. Holder meg inne litt til og fyrer opp litt sterainlys. Nå er det tid for å dandere store, fine og innholdsrike lysfat. Det er godt-norsk-koselig det!! Så må da være lov å ha noen late dager også....God søndag!
Hilsen sofa-Signe

Foto: Elisabeth Alnæs Sperre/ Dagbladet

4 kommentarer:

  1. Stilig bord!!
    Her er det sol - for en gangs skyld!:)

    Kos deg med innedag!

    Hilsen Janniche, Duse Pasteller:)

    SvarSlett
  2. Jeg og Hedda i vogn gikk en skikkelig lang tur den mandagen. Fra Etterstad til Grünerløkka for å kjøpe en kjole det viste seg jeg ikke hadde fått med i slengen - ned til Sentrum for å se litt på vintersko og så via Grønland og opp igjen. Var innom Detaljer i Basarbygningen. De hadde kun soyalysene av det merket "ditt" som jeg ikke husker hva heter igjen nå. Tror jeg må overtale den lokale lysbedriften til å legge om produksjonen eller deler av den til miljølys. Det må jo være skikkelig i tiden

    SvarSlett
  3. Ønsker meg et pallebord!!! Eller en palledagseng med ei tykk, hvit skinnmadrass på..... men mannen bare himler med øynene... æsj! Får heller titte på ditt da :)
    God søndag!
    Klem
    Lise

    SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!