25. sep. 2010

Gi meg en "S"!


Våknet på hotell dagen etter bursdagen. En svært uventet "sistegave" fra min gode venninne Jannike. Hadde ikke med noe overnattingsutstyr... Vi måtte opp tidlig, da hun måtte av gårde til Åsgårdstrand. Men hotellfrokost skulle vi ha!
Og denne frokosten kommer vi til å le av lenge. Frokosten var en tilnærmet ”Walk of shame”; Se for dere dette i frokostsalen: Klokken er 07:15 . To damer svært så pyntet i bursdagskjoler, høye sko, litt hovne øyne, gårsdagens maskara og begge med ildrødt oppsatt hår.. som holdt seg gjennom en natt med puta.....Men frokosten var god den!! Eggene var perfekte. Det var en "post-busdag-frokost-fest"
faktisk!!
..Enda mere komisk var da vi skulle skjekke ut. I forfatningen som nevnt over, 3 poser med gaver, gavebånd hengende ut, klirrende vinflasker, pelskåpen og store solbriller ventet jeg i lobbyen ..balanserende på høye heler og alle posene.... Innrømmer at jeg har følt meg bedre og hadde veldig lyst til å være noe mere anonym. De som kjenner meg vil skjønne at det er noe sjeldent :-) Gikk ut på ut på Karl Johan 07:45. Skumpet borti noen forretningsfolk, smilte pinlig men pent…Så kom redningen. Jannike rullet foran hotellet i feit, svart BMW SUV. Jeg hoppet inn. HJEM!
Joda, gøy med bursdag. Tross alt et år til neste gang!
Ajajajajaj puff! God lørdag!
Signe

2 kommentarer:

  1. Nice shoes ;). Høres jo ut som en knakende bra feiring, Signe. Slike spontane, crazyting er ofte det man husker for livet ;). Ha en koselig helg. Her skal gutta mine - stor og liten på far&sønn-trubadurspilleoppdarg i kveld. Fjortisen skal sikkert bedrive med sine egne ting - og mor skal nok se på Skal vi danse og stulle litt med lapper. Malingspause i dag - kanskje? Eller presser inn en time seinere i ettermiddag. Klemklem

    SvarSlett
  2. Morsomt! Så fin venninnegave! Det skal jeg huske på til en anledning. Gratulerer med dagen!

    SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!