23. sep. 2010

Hurra-meg-rundt, for en hylle!!


Jeg synes det er så gøy å gjøre om på noe eksisterende. Noe kjedelig, noe ødelagt eller noe slitt. Se potensialet i noe. En forbedring. En ny drakt! Var på Byggmakker og fant en lagerreol. Bilde av den litt lengre nede på siden.
En grålakkert, billig reol med hyller i tynnspon. Tenkte med en gang at denne kunne bli finere med enklere grep. Tok med meg 3 hjem, sammen med noen tapeter fra Borge, spraylakk og litt maling. Så var jeg i gang! 2 av hyllene spraylakkerte jeg utendørs. Hyllene ble både tapetsert og malt.
Resultatet ser dere her! Hele saken kan dere lese i siste utgaven av "Forandring", som også fås gratis hos Byggmakker. Det er rene interiørmagasinet, smekkfull av inspirasjon og gode råd.


Som dere ser var ikke hylla særlig spenstig til å starte med!Så litt for de nyskjerrige. Hvor er ting fra? Design lekebiler og fly, puter, trefigurer og veggurene er fra Paustian. Pysjamas på veggen og pleddet i den grønne trekassen er fra (norske!!) Mossi Suss. Fantiastisk ting til mor og barn, med nydelige tekster. "Tusen takk for lånet to!! Den fantastiske boka "Frogner" er en reise tilbake i tid, på Oslos vestkan. Finn Schøll anbefalte denne boka for meg, som en "3 på topp" inspirasjonsbok. Den er diger og ja, en opplevelse å bla i! Den hvite Superelipsevasen på gulvet er av Piet Heins. Den er bare så fin, med eller uten blomster. Den lekne dyriske knaggen er fra Aspegren og er bare så sjarmerende! Lampa med grønnledning i plast er fra danske Muuto. Dette og annet som er med i stylingen er mine private ting.
Ha en herlig helg dere! Slapp av. Sov lenge. Drikk litt god vin :-) Jeg skal!
From Bjølsen with love. Signe
Foto: June Witzøe

4 kommentarer:

 1. kjempe smart!! det ble superflott!! men bare lurer hva festet du "signe"bokstavene med?? jeg har slike bokstaver i min sønns navn... men har ikke fått hengt de opp for aner ikke hva jeg skal henge de opp med....

  SvarSlett
 2. Meget stilig! Tøff måte å bruke ting på en annen måte på:)

  maya

  SvarSlett
 3. Stilig! har selv lenge tenkt å kjøpe en byggmakker reol.men har ikke plass..kjedelig. men dine ble knallfine!

  Og jepp! skolen skinner og har definitivt tenkt å drikke vin i dag.

  hurra for deg med overstått bursdag forresten!

  SvarSlett
 4. Først må jeg få gratulere med overstått bursdag. Er sikker på at dere hadde det fint på Annen etasje. De er ikke akkurat kjent for å ha dårlig mat! :)Hylla ble superfin!!Kreativt og lekkert! Bet meg merke i Bojesen- apen og falt pladask selvfølgelig! Skal øyeblikkelig dra avgårde på jentetur og jeg tror ikke det kommer til å mangle vin der heller hihi!! God helg! Beste hilsener fra Benedicte/Kardemomme :))

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!