16. feb. 2011

Behind the scenesJeg tar dere en tur med bak kamera på en fotoshoot. Hvordan blir en annonnse til? Det ferdige resultatet er ofte et pent stylet miljø. Noen ganger bruker man et ferdig møblert rom, noen ganger bygger man opp i et tom studio. Som her. Et oppdrag for Comfort Storo. Inspirasjon til badet. Målet var å lage en annonnse for å vise frem omfanget av sortimentet deres. Vi fylte (bokstavelig talt)  en varebil med baderomsdetaljer, møbler og tekstiler, og pakket det hele ut i studioet til June Witzøe. Med litt verktøy, sortering, styling, synsing og tape (!) ble det seende ut sånn. Etter fotograferingen er det bare å rive bort tape, montere ned skap og pakke ned alle tingene...Da vet dere hvordan gangen i dette er!

Signe

5 kommentarer:

 1. Artig å se hvordan slike annonser lages. Ikke alltid real life nei. Men gøy lell.

  SvarSlett
 2. Hihi, illusjonen brast! :P

  SvarSlett
 3. Tusen takk for dei superkoselege kommentarane du legg igjen hjå meg - vert såååå glad. Diggar deg og dine kreative krumspring, så eg vert nesten heilt giraa når du har lagt igjen spor etter deg :)

  ha ei fortsatt finfin veke, klem frå Linda

  SvarSlett
 4. Looks great! I love the yellow. It's so nice and bright to look at, Stephie x

  SvarSlett
 5. det var fint - nesten deilig å se HVOR mye egentlig lys og fotografering er - jeg mener du tar bilder av det samme fine, men det blir ikke akkurat det samme...
  Uttrolig fint med lilla og gult da!
  Ha en flott helg!!

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!