14. feb. 2011

Solskinn og vårstemning i stuen


Jeg gleder meg til våren. Veldig. Snøen smelter. Man kan høre det. Solen varmer kalde kinn. Det kjenner man jo allerede når solen velger å vise seg.... Alt vi omgir oss med får liksom mere energi. Undertegnede inkludert! 
Styrer, steller og ommøblerer her hos meg, og har funnet frem endel grønne og vårlige gleder som jeg har samlet sammen.  Hva er det med grønt? Noen som ikke liker det? Det er friskt. Inspirerende. Jeg har byttet ut juledekorasjonen (på tide!!) som hang i trollhasselen, med noen søte porselensegg fra ærverdige Royal Copenhagen. Er de ikke skjønne? Finnes med fugler og blommor. En tørket hortensia, fra ifjor sommer har beholdt sine farger. Bunken med bøker er til inspirasjon og lyst. Snart er bare å brette opp armene og stikke fingrene i jorda folkens. Grønne fingre eller ei!  Førstemann? 

Signe

12 kommentarer:

 1. HERLIG vårlig innlegg her hos deg...og grønt er skjønt, kanskje derfor jeg har en grønn sommerfugltatovering på skuldern også;o)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke...gøy å lese ditt reisbrev fra Nice. Gleder meg til å feriere i område der nede i 4 uker til sommeren....

  SvarSlett
 2. Sååå VAKKERT! Vårlig og herlig:))

  Ha en fin ny uke!


  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Deilig med klarere og hvitere lys om dagene. Nydelige fargenyanser i bildene. Og jeg har aldri sett slike fra RC. Kjempefine. Må inn på nettet å kikke etter slike.
  Her er det ikke mye fingrene i jorda. 10- og stiv kuling. Kaldt i trøndelagen. Men varmt inne, så jeg får vel begynne å så i kasser i påvente av våren.
  Kos uke ønskes
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 4. Deilig og vårlig her hos deg. Jeg elsker grønt, og savner farger etter en laaang og hvit vinter. Og jeg savner hagen min... apropos den deilige "grønne" boken din...

  Takk for hyggelig hilsen hos meg her forleden. Herlig blogg du har... gleder meg til flere innlegg fra huset ditt på Leka! :)

  SvarSlett
 5. Jeg er med! Førstemann til å stikke fingrene i jorda!!

  SvarSlett
 6. Mmmmmm, så deilige bilder!
  Jeg så på eggene i fjor, dyre og deilige:-)
  Tørket hortensia var nytt for meg, men det må prøves!

  Fin tirsdag til deg:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 7. Nydelige de eggene der,med sommerfugler....
  ha en fin dag Signe.....
  klemklem

  SvarSlett
 8. Så søte egg!! Jeg elsker den vasen - det har jeg sagt før,hi,hi :) Kjøpte en lilla på ikea som lignet litt til stuen min, men du vet - når man vet at det ikke egentlig var den jeg ville ha så blir jeg ikke fornøyd... Ikke var den så stor som jeg trodde heller :)
  Utrolig at den hortensiaen holder seg så godt så lenge!
  Ha en fin dag!
  K

  SvarSlett
 9. Herlige farger! Jeg tror jeg aldri har gledet meg så til våren, som i år.

  Carina

  SvarSlett
 10. hei

  Fant bloggen din akkurat. Så flott blogg du har:)


  Jeg legger meg til som følger jeg:)

  W

  SvarSlett
 11. Fine vårstemningen, skjønne sommerfuglene! :)

  SvarSlett
 12. Looks beautiful. I love that shade of green and the eggs - just lovely!

  Have a great day, Stephie x

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!