17. feb. 2011

Morgenstund Oslo

Ingenting er som frokost ute på kafe. Men ikke hvor som helst. Kaffen og maten være bra, men interiøret, stemningen og de som jobber der har, også en stor betydning. Synes jeg! En deilig og etetisk helthet. Forleden var jeg på en pressevisning av filen Black Swan, i regi av LÒreal. Psykologiske trillere er ikke akkurat en dagligdags måte å starte morgenstunden (kl 9:00!!), men det gikk uten hjertestans. Vakker, men en noe forvirrende film. Terningkast 5. Fantastiske skuespiller prestasjoner. Etter filmen var det tid for å roe ned nervene, og den sjenerøse eieren av kafeen Pascal inviterte oss. Fantastisk konsept, fantastisk sted! Alle punktene mine er innfridd her. Ferskt brød og hjemmelaget jorbærsyltetøy. Så enkelt. Eieren som heter Pascal lanserer i disse dager sjokolade som er formet som såper! Utrolig kult. Fikk ikke smakt de, men skal. Går nok for en lilla, kjenner jeg meg selv rett. For å si det sånn, det smakte!  Legg merke til de kule røde og digre taklampene. Det sorte og hvite gulvet og barkrakkene er det heller ike noe å si på. I like. 

Ikke sett filmen? Gjør det! Hva skjedde egentlig?! Jeg bare spør ;-)

Signe

5 kommentarer:

 1. ...Fantastisk sted
  Hit vil jeg :)

  ..Selv sett filmen, jeg hadde noen kjempe forventninger til den siden den har blitt så "hauset" opp i media. Ble desverre litt skuffa..
  Men klart en bra film..
  Elsker triller filmer.. :)

  SvarSlett
 2. Pascal er et flott sted:)

  Har veldig lyst til å se den filmen:)

  W

  SvarSlett
 3. Looks like a great place to eat. I love the promotional card for the movie too - so simple and beautiful.

  I couldn't wait to see the movie. I had seen Requiem for a Dream which, although confrontational and very sad, was one of the best movies I had ever seen. I therefore had high expectations but, sadly, was disappointed too. It just seemed to be missing something. Nevermind, it was good to have a night out!

  Hope you have a great weekend, Stephie x

  SvarSlett
 4. Ja..det må jeg si var en sprek start på morgenen:)
  Thriller ,det er noe for meg ja....
  ha en fin helg Signe..
  klemklem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så flotte bilder du har tatt:-D
  Har sett filmen - jeg likte den veldig godt! Har en liten "gi bort" i bloggen min, om du har lyst til å prøve deg :-D

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!