30. jan. 2011

Pelsfrie personligheter!!
Som de aller fleste vet designet Kay Boyesen en hel familie av dyr i ulike tresorter. Apen kjenner vi best. Etter mange år relanseres og nyproduseres 3 av de mere ukjente familiemedlemmene. Nemlig; Dachsen, Flodhesten og Kaninen. Det er barnebarna til Kay B og Rosendahl som jobber med disse produktene og står bak "familieforrøkelsen". De er jo bare helskjønne.
Dachsen i valnøtt er min favoritt. Din da?

I like. U like?

Signe

11 kommentarer:

 1. Me like 2! Spesielt hunden må jeg si blir en favoritt i tillegg til apen. Har en forkjærlighet for den fargen. Ikke hermekråke altså ;)Fin kveill te dæ!

  SvarSlett
 2. Supersøte!! Apen var jeg forelsket i fra før - men de andre var jo også helt herlige :)
  God søndagskveld til deg!
  K

  SvarSlett
 3. Kaninen er jo skjønn da, har forkjærlighet for kaninen. Men likte tresorten på hunden bedre egentlig!

  SvarSlett
 4. Ååååååååååååååååååååååååååååh!!
  Dachsen er helt klart min favoritt også, en sånn MÅ jeg bare skaffe meg! *teller kronestykker på glasset på kjøkkenbenken... pokker da! *
  Jeg har i flere år ønsket meg hund, en dachs, men det er vanskelig å kombinere med blokkleilighet, jobb og studier. Men denne kan helt klart få bo hos meg! :-)

  Ha en fin søndag fortsatt!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 5. Dachsen er uten tvil søtest! Til og med søtere enn apen og står nå øverst på ønskelisten min! Skulle gjerne hatt en ordentlig dachs også, men sjansen er nok mye større for å heller få en tredachs :)

  SvarSlett
 6. Åå, disse er herlige!
  Var på foredraget ditt i dag, du er flink ;)

  SvarSlett
 7. Så søte,hihi:) Dachsen er favoritten her også.Jeg synes Dachser er rå søte og morsomme skapninger.Jeg er oppvokst sammen med en for morfaren min hadde en som ble 15 år.En herlig fyr :) God søndagskveld :)

  SvarSlett
 8. De er virkelig fine! Jeg liker nok dachsen og kaninen best. Siden jeg liker katter, skulle jeg gjerne sett en katt også. :)

  Håper du får en fin uke!!!

  mvh Solrosa

  SvarSlett
 9. Herlige! Til å bli i godt humør av!:)
  Kunne godt tenke meg et sånt `ovnsrør`, søt!

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 10. Åååww....elsker den apen !!!

  SvarSlett
 11. Den dachsen var utrolig stilig! HAdde jeg skulle skaffet meg en figur måtte det blitt den. Apen har jo alle andre! ;)

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!