29. jan. 2011

Gave og interiørmessen 2011

For en dag. For en utfordrende og givende dag. En inspirerende dag. Idag holdt jeg kurs og inspirasjonsforedrag på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm. Stor stas å blir spurt. Spesiellt på en messe som denne! Havnet på forsiden av Gave & Interiør bladet også. Skjekk det smilet ;-) 
Ingenting er bedre enn å inspirere andre. Skal holde samme opplegget på søndag, imorgen altså. Ta og turen da vel? Du må registrere deg deroppe eller forhåndsregistrere deg på nett. Kl 11-11:30 er det først et lynkurs i Vindusdekorasjon og kl 14-14:30 er det ren inspirasjon og redesign basert på bloggen min; RE;SIGNERT!

Nå har jeg sprettet en syrlig grønn limonade. Falt for den sjarmerende flasken, og det viser seg at innholdet er ENDA bedre!! Perfekt som karaff når den er tom. En helt rykende fersk skål fra Wik & Walsøe skal fylles med popkorn ASAP!! Den står og popper nå! Må bare forklare gullmønsteret på den hvite skålen i benporselen. Det er inspireret av barkebiller som har spist seg inn i en gren de to norske designerne fant i skogen. Mønsteret er helt likt. Det liker jeg vettu. Så enkelt og inspirert av naturen selv!! Grenen står på standen deres, se selv om dere er innom. Den søte akrylduken er fra Aspegren. Super enkelt å ha med å gjøre når ulykken er ute......Ah. Det er lørdag dere!!

Kom gjerne inom på messen imorgen. Hør og hils på davel! JA!!

Ha en superduper kveld.

Signe

7 kommentarer:

 1. Signe i MEDVIND ;). Det liker vi ;).

  SvarSlett
 2. Gratulerer Signe! Så hyggelig å bli spurt om det da. Hadde jeg hatt mulighet skulle jeg gjerne tatt turen i morgen. Sikkert fantastisk mye vakkert å sett på i tillegg til å hørt på deg. For en n y d e l i g farge det var på den limonaden! Fin kveill te dæ fra mæ ;)

  SvarSlett
 3. Det var sååå morro å høre på deg. Du er så dyktig, fine Signe! (Og så har noen klart å fange meg på ett a bildene dine også. *fnis*)

  Lykke til i morgen også, håper du får maaange lyttere. Anbefaler alle å ta turen innom messen altså. Veldig inspirerende!

  SvarSlett
 4. Åh, som jeg skulle MEGAØNSKE jeg var der å kunne hørt på deg!! Hmf, noen ganger er Trondheim alt for langt unna resten... Forsåvidt ganske ofte... Og alltid for langt unna godt vær... Sukk...

  SvarSlett
 5. Så spennende at du holdt foredrag! Skulle ønske jeg kunne ha vært der og hørt på deg!
  Ser ut til å være en veldig bra messe!

  Er det mulig å få vite hvor de to søte kaninene/ harene i forrige innlegg kan kjøpes?

  Ønsker deg en god helg!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 6. Flott smil ja! Du ser fornøyd ut, hihi;)
  Skulle gjerne vært å hørt deg, men... er litt langt unna.
  Nyydelig skål; lekkersmekker!!
  Du får dele inspirasjonen du får på messen med oss da vel! JA!
  Lykke til i morgen!

  Klem, Janni:)
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 7. Så hyggelig det var og bli spurt om det da....skulle veldig gjerne ha vært og hørt på deg....men i dag er det andre ting på tapeten....
  ha en fin søndag
  klemklem

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!