19. sep. 2010

Ramme alvorJeg elsker å henge ting opp på veggen. Masse. Enten om man akkurat har flyttet inn eller om man bare ønsker å gjøre om! Inspirasjon, minner, arvegods. Tallerkener, småting, speil, bilder. Det forbauser meg ofte hvor fint en skikkelig ”blandings” blir. Men det må være en kontrollert blandings! Det er greit å tenke på: linjene, sammensetning, fargene, strukturen og formen! Forevig favorittene på veggen. Man blir glad av å være omringet av vakre vegger fulle av følelse og personlighet! Finn frem spiker og hammer folkens. Lag ditt eget galleri!

Hilsen, Signe

Bildet av regndråpene og treet som ligger i vannet, er tatt av Christian Houge.
Superflink fotograf og venn. Ta en titt på nettsiden under "Barentsburg", for en skikkelig retro opplevelse. Der oppe står vireklig tiden stille! Rammene er faktisk kjøpt på Nille. Den ene malt i rosa, for å ta opp fargen i Tivoli stolen. En fantastisk stabelbar stol tegnet av Verner Panton i 1955. Relansert i 2003 faktisk! I love it!
Tapeten fra Pip måtte naturligvis rammes inn glad i fugler og blomster som jeg er!
Så har noen roser fått sjefsplassen i den vakre porselensvasen i porselen fra Wik & Walsøe!
Den gule plastduken er etter oldemor. Den ble i sin tid kjøpt av Onkel Alf og fraktet over med selveste Amerika linjen! Mamme skulle bruke den som maleunderlag, gammel som den er, men det sa jeg STOPP!! Er den ikke nydelig?

5 kommentarer:

 1. åh, fin bildevegg. Veldigveldig fin!! :D

  SvarSlett
 2. Utrolig fint, både bildene, duken og pynten. Og stolen er jo bare rå! Du er flink til å sette sammen ting og matche farger!

  SvarSlett
 3. Jeg er i hvert fall bildevegg-inspirert! VIRKELIG!

  SvarSlett
 4. Heisann...
  ja slike bilde/speilvegger er så dekorative...
  driver på med en i stua..men er ikke kommet så langt ennu:):)dte blir det blir..
  ha en fin dag..
  eddaKlemmer

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!