9. aug. 2010

Retrosommer!

I det lille gule huset oppi bakkan ligger Villa Bakkan. Det er her jeg har tilbragt sommeren. Jeg har ikke helt rukket late meg. Hus, fjøs og 3,5 mål tar sin tid å vedlikeholde. Men det skal sies at jeg kun har hatt dette fantastiske stedet i et halvt år. Man blir ivrig!
Både med sysslerier inne og ute.
Tross typisk Nord Trøndersk vær har jeg hatt sommerfølelsen i huset hver eneste dag.
Omringet av blomster, bærbusker fulle av (snart modne) rips, snille kyr som beiter utenom husveggen og god hjelp fra snille naboer og familie har gjort det mulig for meg å få unna prosjekter uten å slite meg helt ut! Tusen takk alle sammen!
Bildet er tatt fra kjøkkenet inn mot stuen.
Vimpelen og markblomstene er det første jeg fikk på plass da jeg ankom denne sommern. Faktisk før jeg pakket ut! Markblomster, finnes det noe vakrere?
Duken er etter mormor. Den har jeg fått av min mor. Norgesglassene stod på rekke og rad i skapene på kjøkkenet. Jeg overtok dette stedet møblert, med skapene fulle av glass og porselen. Både krakelert med tiden og ikke! Sjarmerende krakelert selvsagt.


rakk ikke å lage pudding eller gele, men lover å ta bilder neste gang jeg setter i sving på kjøkkenet! Disse formene er bare helt fantastiske. Elsker fargene. De passer perfekt inn.


Fortsatt god og kreativ sommer. Den er ikke over enda!
Signe


3 kommentarer:

 1. AH! fantastisk, for en drømm ^^ d må jeg si, alle fargene og mønstrene å alt som bare sa PANG i ansiktet på meg.. Så usansynlig friskt..
  Nå har jeg bladd gjennom blogg etter blogg med pastel, hvitt, grått, nylaget og ikea aktig wanna be fransk gammel stil! Men det var dette jeg trengte å se akurat nå :D

  Du blir ikke kvitt meg nå ;)

  xx

  SvarSlett
 2. så sant, så sant...sommeren er enda ikke over!
  herlig-herlig bilder fra deg!
  ..fortsatt fin uke
  moaklem

  SvarSlett
 3. Gleder meg til flere bilder -jeg fryder meg over fargene, mønstrene, blandingene... oppkvikkende og kult!
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!