11. aug. 2010

Tidenes trillebår. Ikea takk!


Her er jeg på vei fra årets Ikea katalog lansering med trillebåren MIN.
Det hvite teltet i bakgrunnen er fylt med nyheter fra IKEA katalogen som skal auksjoneres bort søndag 15 kl 14. Dra litt før og se da vel. Det skjer på Sogn hagekoloni!
Sigrid Bonde Tusvik er auksjonarius og det er verdt besøket bare det.
Utropsprisen starter på 1 kr.
Her kan man nok gjøre en kupp!
***
Jeg ønsket meg en trille bår! Fant ut i sommer at jeg så absolutt trengte det!
Og jeg måtte på selveste lanseringen av Ikea katalogen for å finne drømme trillebåren.
Et særdeles spesiell utgave "limited edition" som ikke engang er tilsalgs havnet i mine hender. Flere stykker var lakkert i Ikeablå, spesielt til kataloglansering som fant sted igår på Sogn kolonihage. En uforglemmelig begivenhet.
***
Ikeateamet og stylister hadde innredet 3 kolonihus med tre ulike stiler. En totalmakeover i hver enkelt! Husene var innredet med de smarteste og kuleste løsningene og herligste detaljer. Proppfull av Ikea-inspirasjon og nyheter på sitt ypperste. Jeg er enda skjelven av inntrykk!

Denne lekkerbisken av en trillebår skal fraktes snarest mulig til Villa bakkan og den kommer til å bli flittig brukt. Denne "byr opp til bruk"!

Det som er så festlig er at jeg hadde planer om å kjøpe en trillebår og male den i BLÅ, av alle ting! Så dere kan tro jeg falt for de Ikea hadde laget i stand.
Kunne ikke ha passet bedre. Tenk å bli så lykkelig for en trillbår?
Skal ikke mere til for å gjøre meg glad!
Idag måtte den bare en blå trillebår til!
Håper lakken holder tøff bruk på småbruket Villa Bakkan.
Tiden vil vise. Stor takk til IKEA!
Gled dere til en fantastisk kul, inspirerende og lekker katalog.
GO IKEA! You`ve done it again!


13 kommentarer:

 1. Takk for sist! Kjekt å hilse på deg! Jeg så også på de trillebårene og kunne gjerne tenkt meg en selv! Gjerne litt drastisk å ta den med meg på hotell og flyplass! ;) Heldige du som fikk den med deg!

  SvarSlett
 2. Så gøy med blå trillebår :) Nesten så jeg gleder meg til IKEA katalogen kommer:)
  Ser ut som du har fått et nydelig sommersted, det lukter sommer av bildene dine helt til Stavanger!
  Kjersti

  SvarSlett
 3. Heihei! FIN trillebår, man får lyst til å jobbe med et sånt fint redskap i hånd.
  Og for et herlig heeerlig sommersted du har. Det er så fint å se du lever ut drømmen om ny-gammelt koselig hus på landet! Jeg blir så glad av bildene du viser frem. Du må ha virkelig stått på i sommer, kjempe flink er du.

  Ønsker deg god sensommer videre,

  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 4. Heldige du! Jeg likte trillebåren best da den var full av is(kalde) øl jeg! Kjekt å treffe deg i Oslo. A.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig hilsen på bloggen og ikke minst koselig å treffe deg igår! Så heldig du var som fikk deg trillebår:)) One of a kind..

  SvarSlett
 6. Hi hi, den var fin! Blir jo en sann glede å stelle i hagen med en sånn fargerik og frisk trillebår!
  ha en deilig kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 7. Kjempefin trillebår!Herlige herlige IKEA, de har virkelig gjort det igjen.Jeg driver og spraymaler min trillebår rød, men den blir nok ikke så fin nei...

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for sist :)Det var ikke mange ordene vi fikk vekslet men velig koselig å se ansiktet bak bloggen din.Herlig trillebår! Selvfølgelig blir det mer lystbetont med et sånt herlig fargesprak når man løper rundt i hagen og jobber :)) var de til salgs? Eller var du bare råheldig?
  Enig i at det var et vellykket arrangement. Ha en fin dag! Hilsener fra Benedicte, alias Kardemomme :))

  SvarSlett
 9. Hvem drømmer ikke om en kolonihagehytte...eller et småbruk!! Vet du egentlig hvor heldig du er?? :))Ordet småbruk er noe som klinger i mine ører. Skulle gjerne ha bodd på et! Drømmer om det. Men stortrives i travle storbyer med høy puls også, og drømmer om det også hihi!
  Begge livsstiler inspirerer. Fikk nettopp mail om auksjon på søndag, men tror ikke jeg får til å dra. Men du får kose deg med din som nok er en kuriositet..Selges nok ikke på varehuset i hvertfall :)

  SvarSlett
 10. Super farge på trillibåren!
  Ha en fin kveld :O)

  SvarSlett
 11. "Viktig melding"!:

  Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

  Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

  Spre budskapet :o)

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

  Og gratulera med den flotte trillebåra! :o)

  SvarSlett
 12. Akk akk akk - for en trillebår ;). Jeg har vært litt for opptatt med sommer til å lese så mye blogger - men gleder meg til den kvelden jeg skal sette meg ned og kose meg med dine sommerinnslag, Signe.

  Kanskje jeg skal ta opp trillebår-tråden og vise fram en trillebår jeg har på småbruket mitt - som er arvet fra oldefar. DEN hadde gjort seg i den fargekoden jeg fikk av deg i sommer. Eller skikeklig turkis? Jeg blir bare mer og mer fortapt i den lyse blågrønne fargen - og planlegger et skap i gangen i fargen. Hammocken også! Først sier mannen at jeg må blir ferdig med å male kjøkkenet/stua - før jeg tar fatt på noe annet. Hm ;). Har hatt malepause også i sommer - men høst er som skapt for veggmaling. Fortsatt mulighet til å lufte, samtidig som det blir mindre uteliv.

  SvarSlett
 13. Og så glemte jeg å si god helg da. GOD HELG ;).

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!