24. jul. 2010

Sval og sommerlig stemning

Rommene i Villa Bakkan tas en etter en. Stilen er en bestemt blanding av det som fulgte med huset, loppefunn, ting jeg har arvet og funnet. Litt nytt er det også. Dette rommet hadde en nydelig hvitmalt seng som jeg selvsagt beholder! Smal og kort, men akkurat passe! Tapetet er gammel og i greit stand. Bytter ikke den med det første. Gulvene hadde belegg med brune gulv under. Fantastisk hva man får gjort med litt slipepapir og noen liter gulvmaling.
Det er rart hva man kommer over når man overtar et gammelt hus der det har bodd mange familier oppover årene. Jeg har endevendt skuffer og skap i huset og fjøset.
Den blå lampen er i perfekt stand og er pent plassert på nattbordet på gjesterommet. Så fant jeg dette festlige lommeetuiet i skinn soom inneholder kam og utstyr til å stelle neglene. Man skulle vel være velstelt til enhver anledning? Eller kanskje den var fin å ha i lomma til en spesiell anledning? Rett før man skulle by opp på dans? Tenk om den kunne snakke og fortalt sin historie? Det hadde vært noe! Unik er den iallefall.


Opphengskroker fra danske Aspegren passer perfekt inn.
Superfine å henge fra seg smykker på!

Stolen har et brunt ulltrekk som er i helt perfekt stand.
Hylla over fant jeg i fjøset blandt masse rot. Sett på maken? Den er fin som den er.
Mulig den får en omgang med malerkosten. Dus blå kan kanskje være fint?


Gamle plansjer pynter opp rommet som har et fantastisk og energisk lys. Ikke helt tilfeldig at yoga matten har sin plass her. Rommet har dagslys hele dagen. Den lille blå hjemmesnekrede kommoden er så gammel at den egner seg mest som pynt. Sjarmerende er den.
Jeg stortrives. Dere skjønner vel hvorfor!
Fortsatt god sommer!
PS. Legger ut bilder av flere rom snart.

8 kommentarer:

 1. Å for eit sjarmerandes rom! Herleg stemning der.
  Må vera spanande å leite rundt sånn og finne små skjulte skattar rundt om. Ja tenkt om tinga kunne fortalt om alt dei har opplevd. Det kunne nok vorte nokre artige historiar... ;-) Ventar i spaning på neste rom... :-D
  Ha ei strålande helg vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Sjarmerende :)
  Perfekt yogarom ;)
  Gleder meg til å få se neste rom !

  SvarSlett
 3. Superfint, rett og slett : ) Hadde besøk av søstren din da de skulle oppover til Leka. Hun fortalte om huset ditt og det er jo et skattekammer : ) Kjempefin blogg du har, forresten!

  SvarSlett
 4. Herlig, god "bestemorstemning"! Spennende å gå på skattejakt! Kult palleprosjekt under her... har lenge prøvd å overtale mannen i huset til å lage en dagseng av hvitbeisede paller med en deilig, tykk madrass på.... men han himler med øynene hver gang jeg nevner det.... så skjer nok ikke med det første -om noengang :)

  Kos deg på ditt herlige sted! Og fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. Fantastisk interiør, herlige bilder!Bloggen din er kjempefin, her skal jeg jammen følge nøye med videre:)Elsker Aspegren-krokene og plansjene, og alt det andre også i grunnen.Kjempefint altså!Ha en finfin sommerkveld, hilsen fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 6. Helt herlige bilder!
  Elsker puten i den mørke stolen!
  Det er som du sier vidunderlig med hus som er levd liv i og alle de skatter man kan finne der.
  Ha en deilig fredagskveld og jeg legger deg sporenstreks i min inspirasjonsroll for det var det virkelig mye av her ine hos deg.

  :) fra meg

  SvarSlett
 7. Hei Signe!

  Vi møttes på pressevisning der jeg lovte å titte innom bloggen din. Jeg har vært her flere ganger, men ikke fått rotet meg til å skrive inn en kommentar ennå. Men her kommer den altså:
  Super blogg og supre prosjekter!

  Vi snakkes plutselig...

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!