27. sep. 2012

Bananbrødet til ho mor bakt med "resignerte" bananer.




Bananer til overs? 
Har de fått brune flekker? Blitt litt myke?
Hva gjør du med dem? 
Bruker du dem? Eller havner de i søpla? ......

COOP er igang med å kåre
MILJØPRISEN 2012. 
De søker Norges mest matsmarte familie. 

Er du og din familie flinke til å holde matsvinn nede? 
Meld dere på. Kom med deres tips og råd. 
Kanskje dere vinner premien på 50 000?

......Nybakt "bananabread". 
Duften fyller huset. 
Munnen løper i vann. 

Et sunnere alternativ til ren hvetebakst. 

Selv foretrekker jeg en lun skive med litt smør på. 
Fordi jeg fortjener det!


Jeg blogger for COOP under denne MILJØPRIS kåringen. 
Jeg skriver om restemat, matsmarte tips og råd.

Spread the word og legg gjerne igjen en kommentar på Coop sine sider. 

Se her

Nybakt hilsen, 

Signe







4 kommentarer:

  1. Oi!! Dette så godt ut! Ikke bra med slike fristelser nå når middagen står for tur -ler- Kanskje det blir bananbrød istedet ;)
    Kose deg på denne deilige høstkvelden!

    HUGS

    SvarSlett
  2. Så spennende! Jeg har blitt så inspirert av den Restekjærlighet-boka. Og her om kvelden lagde jeg peanøttsmør av noen nøtter jeg hadde liggende bakerst i skapet

    Lottemora

    SvarSlett
    Svar
    1. Genialt! That`s the right spirit. Så bye man kan late ut av "ingenting" og ting mat til overs Håper get smakte?? Signe

      Slett
  3. Bananbrød høyrest spennandes ut:) Eg kjøper sjeldan meir enn 2 bananer i slengen, og et gjerne banan på brødskiva også. Men overmodne bananer går nok ofte i søpla, ja:(
    Delikat bad du har:)
    Fin vekeslutt til deg!

    SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!