4. jun. 2011

Design high in the sky
Åh. Jeg elsker å bo på hotell. Spesielt fine hotell. Må legge til den. Rene strøkne laken. Gode senger. Noe annerledes. Hjemmefra. Lavpuls. Nylig var jeg i København. Overnattet på deilige nye Bella Sky, Nordens største design hotell. Digert. Hvitt. Luftig. En arketektonisk linjekomposisjon bestående av de mest imponerende vinduer. Diagonaler her og der. Et ordnet kaos. En beregnet kaos. Imponerende eksteriør, arkitektur og interiør. Velkomponert. Virkelig. Danske design elementer var det nok av. Nytt, fresht, moderne, gjennomført.

Skrivebordet er spesialdesignet af danske HAY, skrivebordslampen er Arne Jacobsen, skrivebordsstolen er også HAY og stolen i hjørnet er fra Erik Jørgensen.
Bella sky ligger litt utenfor sentrum, men metroen stopper lige utenfor! Det er verdt et besøk! Om ikke annet for en kaffe, middag eller bare for design-nyskjerrighetens skyld. Knipset litt mens jeg var der. Smykker og skjerf har jeg alltid med på tur. Og de finner alltid et sted å henge. Som her. De pynter opp. Hviler mens de venter på å bli brukt. På skrivebordslampen. Perfekt.

Hope u like it!!
I did.

Signe


Ny bluser for anledningen og favorittjakka. Ingen sjokk at det er snakk om lilla, rosa og gult. Mine farger. Med på tur. 

Fantastiske vindusflater som dekket hele to vegger, i de utroligste formene, gav rommet godt med dagslys og utsikt opp mot den superblåe himmelen. Det var luftig. Det var nydelig. 


Veggen mellom rommet og soverommet var dekket med folie. Et spennende polkadottaktig mønster som gikk over til et heldekkende folie sørger for at dagslyset rekker inn til baderommet samtidig som det dekker til.
Våknet i femtiden på morgenen og ble helt stum av solen som holdt på å våkne. Ble et lite knips med kamera før jeg traff lakenet...

 Imponerende arkitektur på hotellet. Disse 2 bildene er lånt nettsiden deres. 
Bella Sky Comwell er tegnet og designet av 3XN. 
Tanken er at bygningene står tett som et dansende par i bevegelse. 

5 kommentarer:

 1. DU OG DU! Du koser deg nå!!!;)
  FOR et hotell!!!!
  Neste gang synes jeg du burde ta med reisefølge (les:MEG) som kan hjelpe deg med å finne prikkete klær!;)
  Kose deg masse og ta med massevis av inspirasjon hjem og del med oss!!;)
  KlemKlem

  SvarSlett
 2. For et utrolig STILIG hotell! Lekkert!
  Skjønner godt at du koste deg der.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Wow, lekkert!! Har jo nesten ikkje tid til å sova når ein bur på ein sånt hotell, må bare nyta!!

  Ha ein fin lørdagskveld. Klem frå Solveig

  SvarSlett
 4. åja det har hørt om! ser fantastisk ut! også er jokøben alltid bra! kos deg videre!

  SvarSlett
 5. Oi.. Det der var jo bare knalltøft! Mo jo ha vært en drøm av lys inne på det rommet. Nydelig. Delikat, stramt og lekkert.

  Røft å se at stolen i toppen "svever" som kommoden din. Jovisst var det riktig å beholde benfargen. :)

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!