15. mai 2011

Vakre Rosendal inspirerer
 Jeg befinner meg i Rosendal. Jeg bor rett ved Hardangerfjorden i et stor flott hvitmalt hotell. Det er stille. Det er deilig å være her. 
Innlosjert på et unikt hotell; Rosendal Turisthotell. Stedet er pusset opp og drevet av et herlig Hillestad ektepar fra Haugesund. De overtok her i 2007. Det er noen liter maling og tusentalls timer arbeid siden! Det merkes. Det er gjennomført. Alt har sin plass. Alt har en mening. Her er gjenbruk, etikk og estetikk i fokus.  Det er 14 rom til leie. 14 ulike rom med hver sin unike uttrykk. Sjarmerende. Inspirerende. Gjenbruk, redesign og moderne elementer i skjønn forening. Jeg er imponert. Mektig. Innslag av av Wik & Walsøe, Northern Lighting, Trisha Guild m.m. gir et moderne touch på det ellers bevarte og nostalgiske. Det er sjarmerende. Allerede har Rosendal blitt lagt til som favorittsted. Tror ikke jeg er noen storby menneske! En tanke som ofte slår meg...Her er det nydelig natur, fjorden, isbreen Folgefonna, gjestfrie mennesker, gallerier, butikker, verksteder, god mat og god drikke. En av eierne, Turid Hillestad, strikker og designer pledd og sokker etter tradisjonsrike mønstre..bare litt modernisert. "Nostalgidesign Anno 2011". Garnnøster finner man både her og der. Både i bruk og andre på lager. Strikkeprosjekter underveis ligger fremme og skaper stemning. Herlig. Det er en grunn til at jeg er her. Ikke bare ferie! Igår holdt jeg kurs i dekorasjon og vareplassering for 60 herlige deltagere. Idag skal jeg snakke om redesign og RE:SIGNERT. Gleder meg allerede! Dette er stas. Og for en ære å få muligheten til inspirere andre! Kanksje vi ses?

Hilsen Signe

PS. Var du der? Legg igjen en melding davel!


 Sommerfuglfolie på dørene skaper en evig følelse av sommer. 

 Srtikkeprosjekter og garnnøster finner man både her og der. Sjarmerende prosjekter underveis pynter opp og skaper stemning. 
 Et utvalg av kreative interiørbøker fra Rosendal Bokhandel til utlån inspirerer. 

 Redesign og gjenbruk finner man i alle de ulike rommene.
Stoler er funnet på hotellet, loppemarkeder og gitt av venner og familie. 

 Putene strikkes på huset!


 Norgesglass brukes flittig. Stubber fungerer som nattbord og avlastningsbord. 
 Veggkunsten er selvdesign og tar opp det øvrige interiøret. 
5 kommentarer:

 1. Ja det stedet har virkelig sjel.
  Kos deg i vakre Rosendal.

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 2. Søren, nå er du på mine heimtrakter. Søren fordi eg ikkje er der og heller ikkje har mulighet til å komme heim nett nå. Er ikkje frå Rosendal altså, men Halsnøy i samme kommune - berre pittelitt lengre sør ;) Det høyres ut som om du har det toppers kjekt. Kos deg maks - så bloggast me :) klem klem

  SvarSlett
 3. Ser og høres veldig fint og inspirerende ut!!!
  Takk for at du deler.
  Kos deg videre:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Du er virkelig et stykke inspirerande, engasjerande, positivt og humoristisk kvinnemenneske! Hærli <3 Heidi, Sport 1, Husnes

  SvarSlett
 5. Eg var der vett du og syns det er stor stas at du reklamerer så masse for det Turid og Ove har fått til med Rosendal Turisthotel. Gler meg storleg til du kjem tilbake i oktober. Har til og med begynt å samla diverse til kurset ditt, bl.a. har eg avis-sider frå Hebron (Palestina) som eg har fått blåe, resirkulerte glas innpakka i. Snakkast!

  Marian

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!