5. mai 2011

Peon erstatning, inntil det blomstrer!

***

Til vanlig har jeg mormors peoner på nattbordet (en krakk funnet i fjøset) når jeg er hjemme i sommerhuset mitt på Leka. Duften av sommer. Blikkfanget av de bungnende levende kreasjonene, pent plassert i en vase, strutter av liv og gir energi! Omringet av små runde stein funnet i fjæra. Perfekte smidige sten. Polert av naturen selv. Man får lyst å stå opp. Løpe ut i hagen! Ned til stranda. Barfot. Elsker peoner. Elsker sommer. 
***
I påsken hadde det desverre ikke blomstret så mye noen steder oppi nord! Litt hvitveis rundtom, og i grøftekanten sloss knall gule hestehov seg frem. Vel litt tidlig for andre varianter. Derfor ble en liten blomsterduft med meg på tur oppover E6`en. Duften av nettop peoner var med i sekken! Fra L´ Occitane. Tenk deg det. Man skal tenke på alt! Må le. Vel, selv om det var påske var det faktisk sommer i på gang i Villa Bakkan! I aller høyeste grad. Og den søte rosa flakongen den passet perfekt inn. Detaljer...detaljer!

Duftende hilsen,

Signe
4 kommentarer:

 1. Ja men hvorfor ikke? ;-) Ikke fullt så vakkert som peoner...men liten rosa flaske er jo ikke forakte det heller. Men så utrolig koselig soverom :-) Perfekt sted for rekreasjon fra hverdagens kjas og mas :-)

  SvarSlett
 2. Herrlige bilder!
  Så deilig med peon-duft da! Peoner er også èn av mine absolutte favoritter - nydelig!
  Kle til deg:)

  SvarSlett
 3. Peonen min i hagen har store knopper allerede, gleder meg til den blomstrer!

  Søt flakong, og fine bilder!

  SvarSlett
 4. Nydelige detaljer! Og, utrolig fint soverom med de gule detaljene!
  Her har peonbladene så vidt begynt å strekke seg opp fra jorda. Lenge til de blomstrer enda, her, ja.
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Bente

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!