6. apr. 2011

Kähler timeForleden inviterte Kähler til presselunch på Ekeberg restauranten i Oslo. Et deilig og svært så opplyst sted å vise frem pastelle, organiskformede og imponerende nyheter. En spent gruppe bestående av presse, stylister, redaktører m.m. møtte opp for å være vitne til de rykende ferske varene som skulle presenteres. 

*****

Sett på maken? Kähler nyheten MOMENTO, er designet av keramikerne i den danske dameduoen; Claydies. Veggfatene, som finnes i 12 ulike varianter, fargesetter veggen på en annerledes og leken måte. Det nye samleobjektet spør du meg! Husker dere fatene med årstall generasjonene før oss hadde? Av kongefamilien, kirken...etc? Ofte i kobolt og hvitt. Tror jeg står over...Kremt. Ulike farger og størrelser på koppene, som te, espresso og kaffe, gir variasjon. En skjør, men vakker visuell opplevelse som gir dynamikk på veggen. Favoritten min? Hm. Kommer ikke som noe sjokk for dere som kjenner meg...Denne øverste jeg viser under. "Sjøgrønnaktig". Men man må nesten ha 3 stykker i gruppe...sa stylisten Signe..

Ønsker dere alle en superfin uke!

Spring is in the air!

SigneKlokken Ora imponerer i all enkelhet, laget i keramikk og plastvisere. Viserne skal kunne byttes ut etterhvert. Litt variasjon, og kontrastfarger vil gjøre den mere vågal. Det skal sies at jeg allerede har bestillt denne matte hvite med lysblå visere. Gjett om jeg ser frem til å ha den på veggen! 
Tipper du ja? Da tipper du rett! Stamati Stenseth fra Bo Bedre Design, er agent i Norge for Kähler. 

Camilla jobber på Bo Bedre Design showroomet på Skøyen. 
Stylister er hjertelig velkommen der for å låne produkter. 

Administrerende direktør Jesper fortalte stolt om de nye objektene i Kähler familien, og hva designerne har tenkt fra ide til ferdig objekt. 
En spent gjeng lot seg imponere over nyhetene. 
Line Dammen fra Elle Interiør møtte opp. En fabelaktig dame. 
Primadonna skålen fortjener en egen plass. 
***

1 kommentar:

  1. Hei du! Den sjøgrønne var nydelig, og det var jammen den lys blålilla også!!

    Men du, si meg...Ann Margit fra bloggen Romanstisk retro jeg skimter på bildene...?
    Hun var veeeeldig lik hvertfall ;)

    SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!