2. feb. 2011

B for bengalakkBengalakk er fantastisk dere. Spraylakk og. Enkle materialer som gjør store endringer på det meste. "Faceliftere". Enig? Iallefall på et kreativt plan. Kom over disse enhjørning-bjellene på Frlesesarmeen. Tross messingsutførelsen syntes jeg fasongen var så stilig. Majestetisk, herskapelig, drømmende.. på et vis. Men messing, det er jeg ikke no glad i. The potential was clear! Bengalakk til redningen. Mamma nemlig en bjelle hjemme som hun alltid plinger ved høytidene, når middagen er klar. Nå er det mat! En herlig gladlyd for sultne mager. Og nå, har jeg min egen. Få invitere inn på middag snart da ;-)

En klingeling hilsen, Signe

9 kommentarer:

 1. Disse ble kjempetøffe med bengalakk! Vi spraylakkerte et kult bord engang som vi fant i en kontainer utenfor Majorstua post når de skiftet ut innredningen. Tror vi lakkerte med....hmmmm...det var kanskje ikke bengalakk. Vi kjøpte sprayen hos biltema hvertfall. Bordet var kjempekult, men gav det videre til søsteren min når vi fikk unger og trengte et litt mer praktisk bord....savn....Kjøkkenbordet vi har nå har nå stod i alle år på kjøkkenet hos farmor og farfar. Det er litt upraktisk pga plassering av stolbeina, men vældig kooooselig ;)

  Digger matbjeller! Vi har en i porseln fra bruktbutikk....Fin kveill te dæ!

  SvarSlett
 2. Flott!Den ble så utrolig stilig i svart.Svart matt bengalakk altså, snakk om makeover!At du klarte å se potensialet, det imponerer meg.Jeg hadde bare sett messing jeg.Flink er du!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Selv skal jeg gå i gang med en teakskjenk som skal lakkeres med bengalakk. Spennende, aldri gjort noe sånn før og så blankt og fint det skal bli!

  SvarSlett
 4. Ringer du med den, så kommer jeg løpende til middag!!

  :)

  SvarSlett
 5. Kult. Bengalakk er en fin oppfinnelse. Har selv "bengalakket" flere ting med stort hell.

  Marit

  SvarSlett
 6. Har sprayet noen messingsaker jeg også, må jeg innrømmme... ;)

  Du - jeg lurer på en ting. De fantastisk søte harepusene i et av innleggene under her, den hvite og den gule som holder rundt hverandre. Vet du hvor man kan få tak i dem? Hadde vært supert å ha til påske. :)

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 7. Flott i svart! Pling pling!;)

  Klem
  Dusen Pasteller

  SvarSlett
 8. Ja..maling er tryllerier sier jeg bare....og den frokosten under her var jo Majestetisk:)
  ha en kos lørdag..
  klemklem

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!