5. jan. 2011

trøbbel på gang...

Hei! Jeg må bare beklage litt krøll her i re:signert bloggen. Det har oppstått en feil jeg ikke klarer å rette opp. Noen som ser hva det kan være vennligst gi en vink!!! Eller kjenner noen noen som vet hva det kakn være?!

Kommer sterkere tilbake!!.
Er i Trondheim der jeg landet imorges. Må finne tid til å sette meg ned og finne ut av dette. Prøver å senke pulsen med dette bildet jeg tok i luften. Hjelper lite....men fint bilde :-)
Har hodepine. Hjelp!

Signe

4 kommentarer:

 1. Camilla med bloggen Villa Greve er eksperten jeg tyr til her inne. Hun har hjulpet meg mange ganger :)
  Her er linken til bloggen hennes:
  http://www.villagreve.com/

  Ha en finfin dag vennen

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Hei på deg, og godt nyttår!
  Takk for din hilsen inne hos meg på mandag.
  Jeg har vært svært sliten i det siste, og har omtrent ikke rørt PC'en i jula. Har blitt 25% sykemeldt en periode, så får vi tro at kreftene kommer tilbake. Jobber hver dag, men har litt kortere arbeidsdag, hver dag. :o)

  De røde englene med gullstjerner burde absolutt være salgbare. De kommer fra "Jullar". Jeg drev og samlet på disse for 12-15 år siden. Nå har jeg såpass mange at jeg egentlig ikke burde ha flere. Men, jeg liker de svært godt, og tror nok at dette er noe du kan annonsere, og få solgt. Prøv via bloggen, samt finn.no, kanskje. Finner jeg bilde av en jeg ikke har, men som jeg liker godt, kjøper jeg kanskje en av deg? :o)

  Tusen takk for dine alltid så koselige hilsener inne hos meg, de varmer godt. Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen din i året som kommer.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Hei hei.

  Jeg kan hjelpe deg vettu! Jeg kan godt forklare meg gjennom hele greien, men det kan være flere ting som er skjedd, det letteste er oftest bare å sende meg innloggingsinfoen til bloggen din, til bamsemums83@yahoo.no så skal jeg se på det imorgen den dag.

  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 4. Hei, og riktig GODT NYTTÅR til deg Signe!!
  Åsj, så kjedelig når det trøbler seg til på bloggen, men godt å se at du er blitt tatt godt hånd om :o)

  Ønsker deg en flotters kommende helg - kos deg masse!

  Klem fra Hildegunn

  PS - om du titter innom meg, kan du bli med på trekningen om et flott Ramsign skilt

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!