9. des. 2010

Bollywood på Bjølsen

Det er noe vakkert med vinteren. Man finner roen. JEG finner roen. Man er mere hjemme. Man har tid til overs. Til å koble av. Tenke eller ikke tenke. Noen gjør ikke no, jeg gjør gjerne noe! Men gjerne noe sittende og skapende. Denne lampefoten i messing og marmor var ikke akkurat hot... Den lå lenge i boden. Jeg visste den skulle få en bengalakk overhaling, men lette etter den perfekte skjermen. Så fant jeg denne sorte transparente på salg. Til 70%!! Sånt liker vi! Vasket marmoren med aceton og malte to omganger med stø hånd og god tørke i mellom. Den ble supershiny! Gjort på 1,2,3.
Piece of cake.
Say no more :-)
Lykkelig hilsen, Signe


Er ikke disse Bollywood bikkjene kule? Av fargerik plast og en velouraktig trekk. Skjønner? Hodene er løse og rister når man beveger de. Se bilder under. Digger dem! Kaller dem Bolly og Wood. Kjøpt på en innvandrerbutikk, på fargerike og krydderduftende Grønland, for mange år siden. Fant dem i boden nylig. Trodde jeg kastet dem for lenge siden...Vellagret gjennom flere år! Er de ikke morsomme?


13 kommentarer:

 1. Den lampa ble jammen lekker!!

  Elin

  SvarSlett
 2. Veldig fin lampe!!! Utrolig forvandling :o)
  Kule hunder også forresten!
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 3. Nå ble lampa fin. 50 år yngre. Liker bengalakk. Det blir så blankt og fint. Reflekterer lyset flott. Solgte for litt siden et gammelt skap jeg hadde malt i sort bengalakk. Savner det litt;)

  Vet du, en slik hund hadde vi bak i amasonen vi kjørte rundt i da jeg var lita. Hunden lå bak i hattehyllen som det het og nikket med hode da bilen kjørte. Jeg elsket den, og bilputen. Nå ble jeg helt mimrete her.

  Ha en herlig kveld
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Flinke Signe! Lampa ble skikkelig fin :)

  SvarSlett
 5. Du er ein tusenkunstnar!
  Lekker lampe!

  SvarSlett
 6. Oooo, lekkert! Du får det til og med til å høres enkelt ut! ;)

  SvarSlett
 7. WOW - det kuule er å se potensialet i DEN lampa og for ikke å snakke om finne DEN skermen på 70 %!!!

  SvarSlett
 8. Kul ble lampa, minner meg om en dame i sexy sort undertøy.

  Hilsen Andersen;-)

  SvarSlett
 9. Nydelig lampe - den ble virkelig superfin etter din overhaling!

  Marit

  SvarSlett
 10. Helt RÅLEKKER ble den:) Og digger de søte små hundene, de var så søøøte!!! Er det greit at jeg låner noen bilder av deg? Har endelig fått tatt bilder av Primadonnaen jeg vant av deg i noenlunde greit lys.. DET er negativt med vintermørket.. Erk... så kommer et innlegg snart.. Ha ein fin kvell, klem

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!