11. nov. 2010

Living life in Lofoten

Norges beste blings??
Populært med takeaway i Leknes Lofoten, fra Huset kafe.

Super søte baristaer sørger for svært så god kaffe!

Ahhh. Norge! Vi bor i et fantastisk land. I disse dager kobler jeg av i Lofoten. Nærmere bestemt Leknes. Solen henger lavt, menneskene her er herlige og gjestfrie, gatene er dekket med nysnø og det er naturskjønne motiver overalt. Høyreiste og snehvite fjell ser man hvorenn man er. Det er bare SÅ vakkert!! Jeg har allerede funnet et stamkafe som heter "Huset"
Et lite gult trehus, midt i sentrum. Stemningen og kosen der er stor. Store myke puter og saueskinn sørger for komforten. Kaffen perfekt og kakene en drøm. Måtte bare ta blide av en spesialitet som ble dagens frokost; Blings med en moden brie, sisiliansk pesto, knasende sprø grønt og fersk brød. Alt man spiser og spiser av kan kjøpes! Porselen fra PIP, Madame Etoile og Greengate kan jeg kjøpe med hjem! To fluer i en smekk :-)For et unikt tilbud. Sånt liker jeg! Denne kafeen er noe man må oppleve. Legger ved noen bilder. Endte også med å hjelpe til med å henge opp noen bilder også av fotograf Kjartan Haugen.
Har noen dager igjen her og skal nyte dem langsomt.


7 kommentarer:

 1. Denne kaféen høyrest jammen heilt prima ut! Kos deg vidare i Lofoten! :)

  SvarSlett
 2. Såå herlig!! JA, Nord-Norge er TOPP!!
  Hilsen en Nordlenning bosatt i Bergen...;)

  Janni, Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. Hei Signe
  Så spennende å være i Loften med storslått natur og herlige kafe`turer.
  har faktisk aldri vært lengre nord enn Trondheim og spøker med at jeg skal dra på rorbuferie til Loftoten når jeg blir syttti. Kanskje jeg burde vurdere det litt tidligere..
  Kommer hjem fra venninnelunsj nå og ei av mine venninner nevte deg og foredraget i Sandefjord for Byggmakker. Hun sa du hadde vært så spennende og artig å høre på og snakket om et vakkert sikringsskap som hadde fått et nytt liv.
  Kos deg og nyt dagene i Lofoten!
  Masse hilsener fra Kaspara

  SvarSlett
 4. For eit herleg sted, og ikkje minst for ein inspirerande jobb du må ha, heldige du;-)) Jammen godt du blogger så andre også kan få litt del i det du driv i, ha en flott kveld der nord;-)

  SvarSlett
 5. Åhh, fantastisk skildring av en nydelig landsdel! Fikk jo lyst til å bare hoppe på første fly! :)

  FINFIN blogg du har, jeg nyter tekst og bilder. Takk! :)

  mvh fru Perez :)

  SvarSlett
 6. Hest er best! Kaféen savner deg i dag, men jeg drikker chai og ånden lever videre til du kommer neste gang ;-) Håper du hadde en fin tur tilbake til Oslo! Mailadr. min er: flodhestkatt@hotmail.com

  Klem fra Vilja

  SvarSlett
 7. Åh! Huset på Leknes! Der er det så utroolig koselig! Har du vært innom Himmel og Havn på Ballstad også? De har vel kanskje vinterstengt, men verd å få med seg hvis du klarer å snike deg innom...

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!