16. nov. 2010

Facelift på soverommet!

Prosjekt soverom er fullført. Fortalte en tid tilbake at jeg ville ha hvite gulv! Lovet å komme tilbake med en tilbakemelding. Her kommer den!! Se bare her hvordan det ble. Jeg er happy og fornøyd . Ja, støv synes litt mer på lyse gulv, men støvsugeren er aldri langt unna :-)

Veggene hadde gammel og slitt strie. De ble helsparklet, pusset, malt og tapetsert. Fikk hjelp til dette som dere ser. Det var litt av en jobb! Tapeten er Borås Garden 12941 fra Borge. Skyvedørsgarderoben fikk frontene tapetsert med en stripete tapet (husker ikke navnet) og belagt med speil. Speilet måtte betilles etter mål. Håndtakene i gulnet bøk ble så godt som nye med et lag hvit høyglans maling. Gulvet fikk et hvitt belegg. Det ble altså så lyst og fresht. Jeg tok utgangspunkt i det jeg hadde og forbedret det eksisterende! En skikkelig facelift. Rommet er blitt en helt annen, enn det slitte og mørke som det var. Og til en overkommelig budsjett.


Hilsen fra Signe på Bjølsen
Garderoben ble tapetsert, og de loddrette trehåndtakene malt i hvitt.

Tapeten ble dratt delvis inn i garderoben.

Mørke gulv tok alt lyset i rommet, og garderoben var billig og utdatert. Strien var skadet og slitt. Rommet trengte en facelift, hvilket det fikk!


12 kommentarer:

 1. Stor forandring! Gulvet var kult!

  SvarSlett
 2. For en forandring!! Mørke gulv stjeler sjokkerende mye lys ja, jeg har mørke gulv på hele stua, kjøkkenet og gangen, men har ikke råd til å rive opp parkett som det er nå i alle fall! :P Men jeg ble i alle fall inspirert!! :)

  SvarSlett
 3. Så flott det ble!! Stilig gulv! Ja, mørke gulv stjeler mye lys! Har dessverre altfor mørke gulv på soverommene. Drømmer om å gjøre noe med det!
  Takk for titten=)

  Slikt lappeteppe har jeg også. Fresh=)

  SvarSlett
 4. Hei Signe! Camilla her...:) Vi har showrom på Skøyen, og administrasjon i Drammen. Jeg skal be S om å ring deg!

  CK :)

  SvarSlett
 5. Så fint det ble!!! Sees i morgen. KLEM

  SvarSlett
 6. Heisann...
  Ja hvite gulv er flott..har det..men gud så fort støvet vises...er ikke vits i og sette bort støvsugeren :):)
  Soverommet ble kjempe lekkert...lyst og fint...
  See you...
  eddaKlemmer
  og så heldig som har vært i Lofoten..drømmer om og ta ferien der en gang..har bare vært lengst nord Bodø...

  SvarSlett
 7. WOW!FOR en face lift!Her snakker vi ikke bare nose job eller botox, men the whole nine yards!Det ble rålekkert altså!Mørke gulv blir fort trist, det er en glede å male mørke gulv og vegger lyse altså:)
  Så flink du er!
  Deilig med Lofoten da, jeg ønsker meg også en tur nordover.Skammer meg litt over å aldri ha vært lenger nord enn Steinkjær.....uffda.
  Ha en flott kveld, klem herfra:)

  SvarSlett
 8. Hei på deg Signe, og takk for sist!! Var utrolig hyggelig å hilse på i dag. Ble ikke så mye vi snakket sammen, men det byr seg forhåpentlig flere anledninger :o) Spennende å høre om prosjektene dine - gleder meg til å følge deg her på bloggen!!!

  Super uke videre til deg!

  Klem fra Hildegunn

  ps - se der ja, bloggrollen allerede på plass ;o)

  SvarSlett
 9. ÅH, så koselig at du liker bloggen vår:)Veldig koselig å være på lista di altså, et kjempekompliment fra en kreativ sjel som deg:)
  Som du kanskje har sett, så ligger du såklart på bloggrollen vår:)
  Godnattklem!

  SvarSlett
 10. Takk for i går ja, veldig trivelig å møte deg også!! Ikke annet enn familiefrokost på meg...:-) Soverommet ble da utrolig lekkert, hvite gulv er aldri feil...På jobb nå,men skal legge deg inn på lista me ikveld!!
  FIIIN dag til deg og klem fra meg

  SvarSlett
 11. Rommet ble kjempefint!
  Nydelig både gulv, vegger og skap!

  Ønsker deg en fin dag.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 12. Så friskt og fint det vart! :)

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!