17. nov. 2010

Egne designdetaljer på bordet!


Gleder meg til jul. Har alltid likt jula. Den er tid som virkelig stimulerer sansene og kreativiteten. Vet dere er enige! De fleste av dere iallefall :-) Synet, nesen, ørene, ganen, den kreative hjernehalvdelen (iallefall!) er med. Det kribler. Det er også en følelsesladet og emosjonell tid. For meg iallefall. Tradisjoner, familie og nostalgi er selvskrevne gjester. LP platene, med blant annet Bing Crosby, har mamma spart på. Dere må høre linken! Musiken fyller rommet. Det er tiden det er GØY å gjøre det lille ekstra. Frem med limstiften, papiret, saksa, ingrediensene og fin servicet. Tiden er inne! Vi pakker inn, dekker bord og lager gaver og julekort selv! Jeg har latt meg inspirere av naturen som dere ser. Bark, granbar, miljøvennlige kubbelys, selvlagde bordkort laget av restmaterialer liggende i skuffer og skap. Hjertene er også laget med ståltråd og perler etter et smykkeprojekt. Servicet er også laget med hensyn til miljø, bordbrikken er gjenbruks-treverk og krystallen er arvet. En fin blanding av økodetaljer, mormor, natur. Og blomster! Ble superhappy da jeg fant tulipaner i butikken rundt hjørnet igår. Elsker tulipaner. HVITE. Hvordan dekker du bordet?? Lager du no selv?
Fortell, fortell!
Signe
Foto Robert Landsem

2 kommentarer:

 1. Dette var et inspirerende besøk her på bloggen din Signe...inn med naturens skatter, lekkert pyntet;o)
  VELDIG hyggelig å hilse på deg på onsdag også. Nå er du herved lagt til på min bloggliste, for her skjønner jeg det oser over av kreativitet, og det tregner vi;o)
  Ps!Fant dessv.ikke hanskene dine på jobben.
  Ha en fin helg!
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! Nå fikk jeg lyst til å ha felles juleverksted Tuppen;O) Her har jeg satt ut hjemmelagde islykter med kongler i som står på trappa og ønsker folk velkommen:O) GOOOD helg!

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!