12. sep. 2010

Pettersen`s TV, versus plasma`nLite interessert i nymotens datadupeditter, men glad i plass som jeg er, har jeg gått til anskaffelse av en flatskjerm. Stor og fin. Flat og snedig! Min gode gamle tv, gitt av fru Pettersen på 94år tok rett og slett for mye plass. Den måtte se slaget tapt mot noe nymotens flate greier. Det skal sies at fru Pettersen gav meg sin gamle tv (digre som de er/var) da hun selv fikk en 42 tommer i gave. Og det satte tankene mine i sving om at jeg, tross en adskillig yngre alder enn henne, burde følge med i dagens opplagte tvteknologi. Den gamle klossen av en tv ble jeg kvitt på finn.no! Er det noe man IKKE blir kvitt der?

Så manglet jeg tvbord. For nå ble jeg jo frigitt masse gulvplass, men flatskjermen kom med en stor stygg sort boks. Den måtte skjules. Tenkte hardt på hva jeg kunne skaffe meg, kjøpe...Noe hvitt trodde jeg ville være det beste. Så kom jeg på dette smale bordet som jeg fikk i gave av noen venner av meg. Den ble i sin tid funnet i en kjellerbod. Brukte den en periode som sofabord , men den ble rett og slett for smal til den bruken...Da den ble plassert på prøve under ny tv`en, så jeg at jeg eide løsningen av tv-bord-problematikken. Den forble!

Sammen med en stabel bøker, Geneva anlegget, keramikkbollen
Primadonna, en orientalsk dusk av en bokmerke, en re:signert kasse på hjul og noen esker, ble det en praktisk, fin og smart løsning..for meg iallefall. Og jeg slapp jeg å kjøpe en tvbenk! Penger spart, er penger tjent! Og best av alt fikk jeg brukt det gamle bordet til noe!!

Så kan man i samme slengen se etter i boden om noe IKKE har noe fremtid i ditt hjem! Rydd opp og gi bort til ditt lokale loppemarked. Nå er jo den sesongen igang! Ønsker dere alle en fin uke...så kan jeg jo minne om 3 episode av Sinnasnekker`n på TVnorge 13 september 20.30!


Hilsen, Signe5 kommentarer:

 1. Hei Signe:)

  Tusen takk for fine ord hos meg:)

  Jeg liker så godt filosofien din med å bruke det man allerede har, bare i en ny setting:)
  Så min første episode av sinnasnekker´n sist uke, og så fint det ble når alt var ferdig! Du er flink:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. For en FANTASTISK blogg du har, det er som den roper på meg og øver av inspirasjon!
  Jeg er helt ny i "blogg- landet", og blir helt overveldet av hvor mange flinke, flotte og ikke minst superhyggelige mennesker det finnes her:-)

  Jeg har lenge tenkt over hva min stil er, og likte svaret ditt veldig godt. For det er jo helt sant, det gjelder bare å våge å følge sitt eget hode og hjerte... så det skal jeg ta med meg videre:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 3. nå skal jeg endelig se på programmet, kanalen er stilt inn !!

  men hvor ble det av de andre innlegget da..? Hmm

  SvarSlett
 4. Det var jo kjempelurt med bøkene. Den lille hvite bollen var så fiiin. Takk for nok et flott program på tv norge. Wilhelmine

  SvarSlett
 5. Hei, Signe!
  Kjempehyggelig å treffe deg på pressefrokosten hos Studio Slettvoll i går! Det er fint å møtes utenfor blogge-verden også!
  Hører jeg om blogge-treff skal jeg gi deg et vink. :o)
  Ønsker deg fine høstdager!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!