27. sep. 2010

Fjøsfunn

At jeg eier et fjøs, rød vel og merke, er surrealistisk. Spesielt når man bor i byen. Men slike kontraster settter farge på tilværelsen! Denne skuffen fant jeg i fjøset da jeg rydda. Sett på makan? Hvem har laget den tro? Det er jo skikkelig håndverk. Bare se teknikken, hvordan den er satt sammen! Treskuffen var så skitten og tidligere brukt til å mate sauene. Tannmerker og slitne kanter vitner om det! Den er så sjarmerende. Det så jeg tross for den nok ALDRI hadde sett vann og såpe....Den skal bli til no fint tenkte jeg, og spylte og skrubbet i vei med grønnsåpe. Den lyseblå fargen er original. Er den ikke fin? Skuffen med det rare i, med plass til masse rart oppi!
Strålende solskinnshilsen fra Sandefjord!
Signe

7 kommentarer:

 1. Hei! Jeg var på Damenes aften på Byggmakker Carlsen i Sandefjord i går, og ville bare takke deg for et fantastisk inspirerende foredrag og opplegg du hadde der! Du er INSPIRERENDE! Det var kjempegøy, og du har fått meg og min mor til å virkelig satse på dette med re-design! Moro! Tusen takk:D Lykke til videre! MVH
  Benedicte:)!

  SvarSlett
 2. Kjempefin boks!! Utrolig hva litt såpevann kan utrette!
  Jeg vil også ha en rød fjøs...!

  Janniche, Duse Pasteller:)

  SvarSlett
 3. Herlig farge! Magisk å vaske frem fra all skiten tenker jeg :)

  SvarSlett
 4. Utrolig nydelig skuff, med en helt fantastisk farge!! :)

  ha en strålende dag!

  Klem Helene

  SvarSlett
 5. kjempefin!! digger ensomme slitte skuffer. Har dem overalt og skulle ønske jeg kunne ha dem flere steder...hehe...kanskje jeg skulle laget meg den skuffehyllen som holdes sammen av et bånD!

  Så deg som god venninne på tv i går:-)

  God dag i sola!

  SvarSlett
 6. Kjempeflott og ganske så kult at det var så fin farge. Jeg har faktisk 9 gamle skuffer fra en anretning som ligner litt. Har tenkt å bruke dem i et plassbygga skap i entreen her og bruke de som sko-skuffer:) Da vi rev her i 1. etg. så tok jeg vare på disse skuffene heldigvis. Litt av et håndtverk de gjorde før;)

  Ha en fin fin dag videre:)

  SvarSlett
 7. Du har forresten fått deg en ny følger! Det holdt med et raskt overblikk, for å oppdage at dette er noe for meg!:o)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!