1. sep. 2010

Sinnasnkker`n 1 program

Da er første program sendt og må si jeg fylte stuen igår med spente
venninner og et lager kald Prosecco.
Det var nedtelling og applaus når det endelig startet. Jenter, sier jeg bare!
Men vi satt klistret på skjermen! Det var bra underholdning!
Legger ut noen bilder fra episode 1 så dere kan se nærmere på hva jeg innredet med.
Håper dere finner inspirasjon hos dere selv, ser noe dere liker eller får motivasjon til å sette i gang prosjektet du gruer deg til å starte på. KOM IGJEN!!

PS: Bare bli enig i forkant med mannen eller samboeren om fremdrift, ideer, forventninger, ferdig resultat og hvem som skal gjør hva!!

OK?! Trenger jeg si hvorfor :-)

For de som ønsker info om hvor ting er fra, legger jeg ut litt om det også.
TVNorge legger også ut dette på sine sider!


Stolen nedenfor er fra http://www.varierfurniture.no/ og er i valnøtt. Den skaper en fin kontrast til det ellers lyse innredningen. Så er den supergod å sitte i.
Elfa har levert garderoben og kontorhjørnet. Skrivebordet og de åpne hyllene!

De har mye annet enn garderober ser dere.
Det spreke gulvmatten er fra http://www.aspegren.dk/. De transparente glassene og vasene er fra http://www.holmegaard.dk/. Ellers er de øvrige detaljene fra Indiska og Plantasjen.

Det ble noen pauser i bakken. Spesiellt på fine dager!
Her med håndverkerne Robert og Tomas.
Skikkelige stå på gutter, det skal være sikker og visst!For en fantastisk tekst å ha i huset! Og bli påminnet i ny og ne...


De hvitmalte småmøblene er fra Indiska. Sjarmerende porselensdeler med kopp og mugge fra Acoca. Tro det eller ei, det finnes også regnkåpe og støvler med knappemønsteret i denne serien!
De lysblå kurvene og alle potter og planter er fra Plantasjen. Supre og dekorative til oppbevaring. Likte at de tok opp fargene til Penguinstolen og Aspegren ryen på gulvet. Plantasjen? Nok et sted som virkelig har det meste.

Butikken på Skedsmåkorset er altså DIGER!All folie er fra http://www.happylines.no./
Bladene på badet, også i folie, er tegnet etter mønsteret i håndklærne fra Princess.
Det gav badet en rød tråd og et tema jeg valgt å spille på.
*****
Disse høye hvitmalte skapene satte jeg på badet. De danner en fin, luftig og åpen løsning på. Man må ikke alltid velge baderomsinnredning. i såfall, pass på at det ikke er for mye fukt i rommet. Benken i gangen er i samme serie. Bare tilført noen fargerike puter fra http://www.aspegren.dk/
De er fra http://www.thg.nu/


Åpne skap er fint det! Men det krever fine ting til beskuelse og ikke minst en ryddig eier!Såpepumpe, håndklær og kurvene er fra Princess. De har faktisk litt av hvert!Foliebladene skåret ut fra mønsteret i håndklærne satte jeg på dusjvegg, speil og
vinduet ble dekket for å hindre innsynSkohyllen var i furu men ble sprøytelakkert med en supersmart spraymaskin fra Bosch.
Du heller oppi den fargen du selv ønsker og sprayer det fu ønsker!
Anbefales der det er vanskelig å komme til!

Se denne artikkelen fra Kvinesdal.no, bygda der jeg bodde flere år.
Litt sjarmerende sak, synes jeg da!

Ha en fin uke dere! Det er noen dager igjen!

Signe

6 kommentarer:

 1. WOW!!!!! Sier jeg bare!! Du er jo kjempeflink ser jeg!!! Så gjennomført og flott!! Nydelige farger på dem korgene fra plantasjen , slike vil jeg kjøpe til lille Victoria å ha i hyllene...♥ Ja...nei jeg må si jeg likte ALT!! Og tusen takk for tipset ang. folien....inn der skal jeg jammen å se....jeg har leita såååå lenge etter *tusj* til å skrive på speil med....men finner ikke noen plasser!!!

  Ha en nydelig kveld ♥

  Klemmer :)))

  SvarSlett
 2. Jeg har jo ikke sett dette ennå ;) - men gleder meg som en unge.

  Leste klippet fra lokalavisa. Så søtt da ;). En kvindøl faktisk. Så morsomt og FINT ord. Fikk nesten lyst til å bli en kvindøling bare av ordet. Kvindesdal og New York - du har spennvidde, frøken ;). GOD HELG!

  SvarSlett
 3. WOW altså!Råfint!Mange fine detaljer, virkelig dyktig gjort:)

  SvarSlett
 4. Hei og hopp :)

  Takk for super koselige ord inne hos meg, det er morro :)

  ELSKER alle detaljene du viser her..
  LOVE IT

  Ang Kamille, så er det alt ute i butikkene. Det er nummer atten, så det har vært ute i snart 2 uker :)

  Klem på deg

  SvarSlett
 5. Det ble utrolig flott! Så programmet, og du gjorde en kjempejobb! Blir spennende å følge med videre:) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Hei!

  Så koselig at du fant veien til min blogg! The Home Show og Grand Designs (Store planer)er to absolutte favoritter hos meg, men sluker egentlig alt som har tema interiør på TV...Både BBC Lifestyle og TLC er gode på interiør. TLC har noen godbiter, men der går mye om og om igjen. Håper du får kanalen snart da, helst igår;)

  Takk for tips ang. dagens episode av Sinnasnekkeren! Nå skal jeg få med meg hele episoden! Sist husket jeg det først da første reklamepause gikk...men fikk jo med meg resten! Likte veldig godt resultatet, ihvertfall.

  Har prøvd å innprente det Otto sa om å fullføre et prosjekt (før man starter et nytt)hos min "bedre" halvdel, men tror ikke vi har samme definisjon av ferdig!!! Badet mangler fortsatt badekar og skapdører...skjønt det kan brukes, er det jo ikke ferdig! Jaja, det kommer vel, ellers er det vel bare å rulle opp ermene og gjøre det selv...har jo lært litt etter å ha pusset opp/renovert/bygget ut - snart håper jeg - to hus!

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!