5. jun. 2010

Relativt renovert krakk og selvsagt re:signert!!!

Arvet en typisk 70 talls krakk i teak av en tante noen år tilbake.
Den har ligget på lur og ventet på en forvandling. En gjenoppstandelse. Et liv i evigheten! Og det har den fått. Som dere ser! Stoffet er innkjøpt fra en restekorg i Mysen og kostet hele 50 kr. Rasket det med meg uten å tenke over hva det skulle brukes til. Men mønsteret og fargene er helt klart en smak av sommer. En bombe av inspirasjon. Jeg hadde avisen Bergens tidende på besøk hjemme hos meg forleden. De ville ha en "gjør-det-selv-sak" samt titte inn i min kreative og ordnede kaos. Enkel matematikk her i gården: en kassert krakk+ stilig stoff= en re:signert skammel! Med litt kantbånd og en kul knapp i tillegg, er prosjekt "praktfull puff" i boks.
Bare se her så finfin den ble. SAken var i Bergens Tidende 4 juni.
Den aller siste stoffresten ble en ny pute, av en gammel pute, vel og merke. Jeg er ikke flink på å sy glidelås..Og det slapp jeg her da jeg monterte stoffet rett på den olivengrønne puta!
Smart hva?
Gjenbruk i tillegg! Kan det bli bedre?
Nyt sola. Jeg skal!

7 kommentarer:

 1. Du er så driftig Signe ;) Liker stilen din så godt, og den ny, gamle krakken glir jo perfekt inn. Fin detalj med "perleraden." Her er det dårlig med oppussing om dagen, har en halvferdig gang oppe. Jeg prøver å lukke øynene hver gang jeg går forbi ;) Tidsklemme ble fort ett nytt begrep etter jeg begynte å jobbe igjen. Håper du får en deilig lørdag.

  Klem

  SvarSlett
 2. Stilig!! Hvordan kan man lage en sånn uten at stoffet buler opp? Er det kanskje det den knappen i midten forhindrer? Hvis du hadde giddet å laget et innlegg hvor du viser hvordan du gjør alle disse stilige resigneringene dine så hadde det blitt satt stor pris på :-)

  SvarSlett
 3. Så lekker ny drakt du har gitt krakken! Sjarmerende :o)

  Tusen takk for hyggeig kommentar inne hos meg! vindusfolien har jeg kjøpt hos en fargehandel ved rett før nattlandsfjellet her i Bergen. Den finnes i mange ulie varianter og klippes bare til så den passer der du vil ha den.

  Spennede blogg du har!

  SvarSlett
 4. Hei Signe
  Tusen takk for mail fra deg.
  Teak-krakken ble virkelig et blikkfang! Jeg har faktisk omtrent samme utgangspunkt stående i kjelleren der alle min framtidige oppussingsprosjekter lever sitt eget liv.
  Stoffet var som du sa virkelig sommerlig og det ble så fint med denne knappen og båndet rundt kanten også.
  Det gjør nesten vondt å gå forbi slike krakker på loppis, for man vet de kan bli fantastisk fine, men hvor mange krakker trenger man...
  Ha en flott ny uke!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei hei, eg er sååå lukkeleg over å oppdagde den kjekke bloggen din :) Eg har sett deg på God morgen Norge, og diggar stilen din :) Krakken vart råfin! Ha ei flott veke, venleg helsing Linda

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige ord inne hos oss. Du er virkelig dyktig og vi er kjempeimponert. Leste om deg i "Søndag" i Dagbladet. Masse fine bilder og mye inspirasjon der også.

  Vi har lagt deg til favorittlista vår på bloggen nå

  SvarSlett
 7. Hei, hei! Eg er også ein stor tilhengjar av redesign, og heiar på alle som driv med dette! Så utruleg mykje flott du lagar! Eg har også trekt om ein gammal krakk som vart superduperfin om eg får sei det sjølv :-) Likar tanken på at gamle (mindre fine) møblar kan få eit nytt, fint og fargerik liv!

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!