7. jun. 2010

Blomsterboom på Bjølsen og DagbladbesøkJeg var så heldig å ha Dagbladet Søndag innom forleden.
Saken ser dere her. Det handler rett og slett om redesign, gjenbruk og det å skape selv.
Helt klart mitt felt! Et gammelt møbel trenger ikke maling for å bli ny. Tenk enklere, tenk annerledes. Her er teaken bevart, alt annet endret.

Jeg sier som Mary Lou Cook "-Kreativitet er å finne opp, å eksperimentere, å vokse, ta sjanser, bryte regler, gjøre feil og ha det gøy."

Er dere ikke enige?
Håper dere blir inspirert! Ha en fantastisk uke.

Hilsen Signe

11 kommentarer:

 1. Det var supert å lese om deg og ditt gjenbruk og redesign i Dagbladet i går. Jeg koste meg med det på terrassen! Ekstra koselig at jeg fikk en kommentar på rutene mine i går da jeg tenkte på deg :) Takk for det.
  Jeg skal virkelig la meg inspirere av det jeg leste i går og bloggen din.
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Jeg måtte ekstra ut å kjøpe Dagbladet i går, da det tikket inn en melding på mobilen om en artig sak i avisa.. Likte artikkelen veldig godt, men så er jeg jo definitivt fan av bloggen din også:)

  Klem fra Idyll

  SvarSlett
 3. Leste det i papirutgaven i går :) Fint intervju!

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har lenge tenkt å bruke en pall til stuebord og siden du allerede har gjort det lurer jeg på følgende:

  Bør man behandle pallen med noe for å forhindre å få inn smådyr og annet som kan være i treet?

  Hilsen fra Yvonne

  SvarSlett
 5. Hei! Leste artikkel om deg i Dagbladet på nett i dag. :) Første gang jeg er innom bloggen din, og jeg kommer definivt tilbake! Masse inspirasjon å hente!! Håper det er i orden at jeg har lagt lenke til bloggen din i bloggrollen min. :)

  Ha en fantastisk dag!

  SvarSlett
 6. Jeg ble så inspirert av å lese artikkelen i Dagbladet at jeg idag for aller første gang har gått til innkjøp av hvitmaling, sandpapir og en lampeskjerm for å redesigne farfars look-alike rosemalte lampeføtter.

  SvarSlett
 7. Du er kjempeflink,så utrolig kreativ og inspirerende.Blir garantert inspirert til å begynne med et eller annet ,etter å ha vært på besøk her inne på bloggen din!Prøver også åfå med når det er interiør på God Morgen Norge! Ha en fin kveld!Hilsen Sissel

  SvarSlett
 8. Du er veldig inspirerende og jeg liker bloggen din godt! Artig å lese om deg i avisa!

  SvarSlett
 9. Hei Yvonne "Leselampe" Får ikke svart på din profil. Jeg har ikke tilgang. Jeg malte pall-bordet med 5 lag maling. Så da stemnger jeg vel ine det som kan. Og bordet er halvblank og strøken i overflaten!! Hilsen Signe

  SvarSlett
 10. Kjempespenennde å leke med ting til de får nye bruksområder! Du inspirerer! Dessuten føles det godt å ikke bare ta del i bruk- og kast samfunnet, men fakstisk kunne utfordre seg selv ved å bruke tingene på en ny måte.
  God dag til deg!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 11. Tusen takk for svar Signe!! I dag har jeg sagd og pusset pallen :) Du dyttet meg i gang, pallen har stått på terassen en stund nå ;)

  Mvh Yvonne

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!