10. mai 2010

Kveldspysleri på Bjølsen

Det forundrer meg stadig hvordan en gjenstand kan blomstre ved siden av et annet. De kan på en måte forsterke hverandre visuelt og blir bare enda finere!! Derfor er det ekstra gøy å fly rundt i leiligheten og sette opp stilleben og andre arrangementer. Lag små og store blikkfang, sorter etter tema, farge, kontraster eller bare det du føler for den dagen! Flytt på ting og lek med disse formene og fargene du har rundt deg. Titt etter! Slik går du ikke lei tingene dine heller, og man får inspirasjon i hjemmet. Våg. Tørr. Så ser du hva jeg mener!!
Brettet med fuglene er fra Ikea og armbåndet satte jeg sammen i kveld.
Helt enkelt festet med en god gammeldags hoppestrikk! Det herlige opphengstavlen fra Onmii (http://www.onmii.no/) er i pleksi. Man henger ringer, øredobber og smykker på løse orkideelignende knotter man kan flytte på. Er den ikke bare helt nydelgi? Norske design er det også. Og det MÅ sies at tavlen ble opprinnelig tegnet med firekantede hull. En lunch med designeren Johan Verde, resulterte i at min ide om å heller ha runde hull, ble en realitet!! HA!! Festlig hva?
Så må jeg bare dele noen deilige bilder med blålig inspirasjon.
Det minner meg om hav, himmel og lange kvelder ute i det fri.
Se dette superskjønne tapetet fra Sanderson. Elsker tapetene fra dem.
De har selvsagt masse blomster, fugler og natur. Lett å like da!

Har ikke laget disse selv men ble jaggu meg inspirert! Dette er brikker til å ha under glassene. Søte hva? Tenker på mormor med en gang. Minner meg også på at jeg MÅ lære meg å hekle. Kanksje jeg kan finne opplæring og teknikker på youtube!! Hmmm?
Fant iallefall disse brikkene på nettbutikken http://www.anthropologie.eu/
Ikke vanskelig å lage selv vel? Forslag noen?

Fikk nyss om disse ferske putene fra Danske HAY.
Har du sett så enkelt men så FANTASTISK kule!!
Her igjen farger i kontrast. Herlig!!
Ønsker alle en knallfin uke, den er såvidt i gang!

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du deler, de ble jeg glad av å se på:) Og morsom historie om den tavlen, nesten litt medhjelper i designet du da;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte bilder. Ja, jeg er akkurat lik... elsker nydelige stillben!
  Har sett på den tavlen, er det seriøst at du var med å påvirke.. ? Så kult.. det burde stått featuring Signe på den ;-)

  Takk for koselig tilbakemelding på bloggen min :) Jeg bruker ikke fliselin bak. Vanligvis gjør jeg det på applikasjoner, men ikke på disse teppene ;-D Hvis jeg har brodert noe kan det være lurt å bruke fliselin for å stive av stoffet, slik at det ikke rynker seg. Jeg bruker platevatt mellom forsiden og baksiden, slik at det blir en luftig 'dyne' :) Den prikkete muggen har jeg kjøpt hos nordhjem.dk, men den selges overalt i Norge også. Den er fra GreenGate :)

  På ett hekleinnlegg jeg viste tidligere, la jeg ut noen linker til gode hekleopplæringsbilder og videoer :) Tror innlegget het, Yes We can, eller noe :-) Ellers finner du gode instruksjoner på dropsdesign.no :)

  Ha en fin kveld
  klem fra Ida

  SvarSlett
 3. Hei! Dette var et inspirerende univeres å komme inn i. Her kommer jeg til å følge med videre. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, jeg kommer tilbake på besøk.

  Ps. Den Mamma-kokeboka har jeg sett på tidligere, men nå hadde jeg glemt den litt. Den tror jeg faktisk jeg må sett på ønskelista Ü

  SvarSlett
 4. Hallo!
  Takk for idag, tror det ble noen fine bilder:-)
  Kjempefin blogg du har!
  Ønsker deg en fortsatt fin onsdag.
  Hilsen Jeanette:-)

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!