18. nov. 2012

Humoristisk julegiveaway; Alessi. Komigjenda!!
LOL
Elsker det. 
Alessi jul i hus.
Josef, Maria, hyrden, Jesus, dyra, m.m.

Vi snakker porselenshumor. 
Godt humør. 
Skjekk ansiktsutrykkene.
ALLE smiler!
Feelgood to the people!!

Snødrysset har jeg lagt til, for julestemning må til. 
Det er tross alt regn utenfor.....

Vil du vinne en slik Alessi samling? 

Vi vil høre din mest morosomme julehistorie (som kommentar)
Kort eller lang!
Eneste kriterie!

Fristen går ut mandag 26 november kl 18

Good luck og god jul!

Den beste historien vinner!

Dommerne er meg selv og søte og morosomme 
Sigrid Bonde Tusvik!
Kunne jeg fått en mere humoristisk og passende meddommer?

Signe & Sigrid
....og Murre!
Skjekk tattisen og ring i øret. Fantastisk detalje. 
Litt av en tøffing dette. 


11 kommentarer:

 1. Jeg elsker den der! Jeg har den selv, i hvitt, men har ikke alle se kule figurene du viser fram her. Så jeg vil veldig gjerne vinne, da tar jeg de fleste figurer selv, og gir bort krybba og Jesus med foreldre til en av de mange som digger Alessikrybba.
  Jeg har mange morsomme julehistorier, hva med denne?;)
  http://www.piasverden.com/2012/10/juleklar-bare-sann-for-gni-det-inn.html
  Er allerede følger, og krysser fingrer og tær:)

  SvarSlett
 2. Åå, så fin! Jeg har ikke blogg, men en veldig fin julehistorie:) Det hendte en jul for veldig lenge siden. Jeg var kanskje 10 år og jeg og lillesøstrene gledet oss veldig. Far var veldig hemmelighetsfull igjen jobbet med julegaven vår i kjelleren i dagene før julaften. Vi var så nysgjerrige! Endelig kom dagen, og på kjøkkenbenken stod en stoooor pakke. Vi ventet og ventet og til slutt fikk vi åpne pakken. Far løftet pakken, med iver i blikket. Under gavepapiret fikk vi se et stort hjemmelaget akvarium.Hjemmelaget med giftig lim tydeligvis! Dr lå guppi og gullfisk og fløyt med buken opp:) Haha, jeg glemmer det aldri:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ane gratulerer. Jeg og Sigrid synes din historie har så morosom. Krybben er din. Send meg kontakt info på blogg eller mail! Gratulerer så mye!! Signe

   Slett
  2. Min mail er anealvestad @ hotmail. com. Hurra:)

   Slett
 3. Den krybba skulle jeg gjerne hatt, den var rett og slett et flott og gledelig funn! 2 lodd på meg....

  Da jeg var seks år så skulle mamma og pappa til byen. Jeg og ei venninne skulle få være alene hjemme, og moren hennes skulle se til oss.
  Alle pakkene lå innpakket i pappesker, og bare ventet på morgendagen... De kunne vente, men det kunne ikke vi. Vi rett og slett pakket de opp, og pakket de inn igjen.. Like pent trodde vi =)
  Julaften ble ikke helt det samme det året, og det tok mange år før mamma og pappa fortalte at de aldri var i tvil om hva som hadde skjedd. At vi tente stearinlys og høret julemusikk er nok fortsatt en hemmelighet... og jeg har aldri tyvtittet på en eneeste gave etter den gang ...

  SvarSlett
 4. den var kul :) den hadde blitt tatt godt imot her.

  En morsom julehistorie som er 2 år gammel var da min kjære mann (som er mulatt) kledde seg ut som julenisse i god tru om at våre søte små gjekk 5 på . Men den gang ei : "Pappa ser da e deg, for julanissen har aldri vert brun på halsen før ".....

  SvarSlett
 5. Å - supersøt! Julesmil!

  Min julefortelling:
  Jeg er minst av 4 søsken - en real attpåklatt. Dermed har jeg alltid fått fine gaver av søskenene mine til jul. Den julen da jeg var 5 år fant jeg ut at jeg hadde lyst å finne noe fint å gi tilbake. Dermed gikk jeg i lageret til mamma og pappa. Pappa var bankmann og hadde mange keramikkfigurer på lur - disse ble brukt som premier til barn som tømte fulle sparebøsser i banken. Det var hunder, katter, frosker og så videre. Jeg valgte meg ut et froskepar som jeg pakket sirlig inn til den ene søsteren min. Spent ventet jeg på at hun skulle åpne. Men reaksjonen ble ikke helt som tenkt.

  For hun åpnet og brøt ut i latter. Hun var på den tiden 17 år og syntes nok det var litt komisk å få en figur med to frosker som parret seg. Selv synes jeg jo at situasjonen var lei. Men i etterkant skjønte jeg at det var en grunn til at de figurene stod hjemme i skapet vårt. Håper da vitterlig at bankfolket fant bedre premier til sparebøsse-barna enn parrende dyr... :)

  God søndagskveld!

  SvarSlett
 6. Noen ganger får man lugubre tilbud etter mørkets frambrudd. Du har sikkert opplevd selv at noen kommer snikende opp på siden av deg en mørk vinterkveld og stille og diskret spør om du vil kjøpe noe av ham. Kanskje ting han ikke har lov til å selge åpenlyst, og derfor må prøve å få omsatt på andre måter.

  Jeg opplevde dette i førjulstida for et par år siden.

  Det var en mørk kveld i desember, og jeg hadde vært med mamma på et kjøpesenter og handlet julegaver. Da vi skulle gå tilbake til bilen, som sto ute på parkeringsplassen, kunne vi skimte en silhuett av en mann som beveget seg i retning av oss. Det var en litt eldre herremann som kom snikende, og det viste seg at han ikke hadde tenkt seg inn på kjøpesenteret for å kjøpe noe, han var heller ute etter å selge. Det var så mørkt at vi ikke kunne se ansiktet hans ordentlig, selv om vi kom helt opp på siden av ham, og da han var kommet nærme nok, smatt han bort til oss og framførte sitt budskap lavt og diskret, så ingen andre skulle høre det:

  – Du skulle vel ikke være interessert i en hjemmebakt kransekake?

  SvarSlett
 7. Hei Signe.

  Den julekrybben var superfin. Jeg har aldri deltatt i en slik konkurranse før tror jeg, men har et ganske morsomt juleminne jeg kan dele. Håper vi ses før jul.

  Jeg hadde i mine ungdoms år en slags karriere med å spille trekkspill av alle ting. Det var forskjellige foreninger som ringte og ønsket en liten trudelutt som innslag på møter ol. Et år spurte Hagelaget om jeg ville spille noen julesanger på julebordet, som betaling skulle jeg og min mor få være med på middagen (jeg var rundt 13år) og en 50-lapp skulle jeg også få.

  Tilbudet var så godt at jeg slo til, og med finstasen på og trekkspillet trygt plassert inntil veggen på andre siden av langbordet satt jeg svett og spiste en god middag blant 30 hageglade. Da så endelig turen kom til mitt underholdningsbidrag ble det mer underholdning enn jeg hadde planlagt. Da navnet mitt ble annonsert reiste jeg meg og gikk den lange runden rundt bordet. Det var veldig stille, alle satt og ventet på at jeg skulle dra i gang belgen.

  Jeg åpnet kofferten hvor trekkspillet lå og satte meg ned på huk for å ta det opp. Da jeg så løftet tak i trekkspillet kom jeg i ubalanse og rullet bakover mens jeg holdt trekkspillet tett inntil kroppen. Slik lå jeg på ryggkulen og «vugget» som en skilpadde på rygg, før jeg veltet over på siden og endelig fikk beina under meg igjen.

  Mer husker jeg ikke, bortsett fra at lederen for Hagelaget takket for underholdningen og ba min mor passe på 50-lappen jeg fikk som betaling.

  Inger Lise:-)

  SvarSlett
 8. knis og fins, den historien til Ane om guppiene som lå og fløyt i pappas hjemmelagde akvarium er priceless! Stakkar pappa. Egentlig bør han vinne denne premien.

  SvarSlett
 9. Vant en stor julekrybbe med figurer og greier i et fotballotteri en gang da jeg var rundt ti år. Bestevenninna mi kom med den på døra og esken var nesten større en hun selv. Jeg ble så redd for vi var jo ikke kristne og trodde jeg måtte gjemme den for mamma og pappa. Mamma synes det fortsatt er stas å ta den fram hver jul og historien om at jeg var redd for å vise den hører med til hver jul....

  Mvh anne mari

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!