11. okt. 2011

Redesign foredrag på Ski. Ses vi?

 • Hei alle redesign entusiaster! Kom på en kreativ kveld med et foredrag innen REDESIGN, kreativ gjenbruk og annen inspirasjon!!  En gjenstand kan få et nytt bruksområde. Noe gammelt blir nytt. Noe slitt blir til strøken design. Forvandlet i en fei. Hvordan tenke frem en unik ide. Hvordan ser en potensiell perle ut? Jeg holder et foredrag om nettopp dette! Kanksje vi ses på Ski torsdag 13 oktober!
 • Les mer om programmet HER
6 kommentarer:

 1. Hei flinkis!
  Finfin reportasje fra leiligheten din i Studio må jeg si! Savner bare bilde av det sorte fatet som er omtalt, det skulle jeg gjerne ha sett ;)

  Klem og fin tirsdagskveld til deg
  ~Signe

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne vært der. Du er jo et oppkomme av gode idèer! :) Mange fine bilder av ting du har redesignet. Flinka!

  SvarSlett
 3. Det var det der med avstander igjen da...... Skulle gjerne hatt med meg en slik inspirasjonsopplevelse:) Hell og lykke:)

  SvarSlett
 4. Ja DER er det! Det burde jeg jo ha skjønt ;)
  Og Tromsø blir uheldigvis litt vel langt unna for en som må jobbe den dagen! Synd, for det er år og dag siden jeg har vært der og skulle gjerne ha sett byen igjen og tatt en kaffe og interiørshopperunde sammen med deg! Men sånn som du farter rundt så ender du vel opp i Vesterålen en gang igjen og da kan vi jo ta det igjen :)

  Ha en finfin onsdag
  ~Signe

  SvarSlett
 5. Spørsmål: Koster det noe? Er det påmelding? Og er det foredrag? Må ikke ha med noe som skal fixes??? Jobber med å få med Gubben.......... Kjøpte foresten Studio i dag....... bra blad, med gode tips i forhold til praktiske løsninger. Selv om huset vårt er på 138 kvm, så er jeg alltid på leting etter nye tips. Grethe

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!