Da er hverdagen et faktum i travle Oslo.
Drømmer tilbake til varme sommerdager som gikk med til pluking og sylting av deilige
søte bær fra egen Villa bakkan hage.
Rips, solbær og bringebær er nedfryst og skal nytes i vinter.
Tomme kartonger? Skyll og brett?
Neida.
Skyll og fyll!
Nam.
Signe
Leka er en nydelig øy. Selv om jeg har bodd i Nærøy kommune nesten hele barndommen og ungdomstiden har jeg vært altfor lite der ute :)
SvarSlettMen håper jeg får tatt en tur neste sommer :) Å lage syltetøy av egne plukkede (Og ikke minst dyrkede) bær er jo luksus! Vitaminbomber :)
så smart da! det skal jeg huske på til en annen gang:) ha en fin ettermiddag:)
SvarSlettPraktisk og god oppbevaring :D
SvarSlettDette har jeg vokst opp med og nesten ikke tenkt over.. Neste gang jeg plukker bær i stor stil blir det absolutt skyll og FYLL! :)
Akkurat som mormoren min gjorde, deilige bær var alltid i fryseren i slike kartonger;) Fikk du den siste mailen min forresten, vedr september...klem Wilhelmine
SvarSlettSmart gjenbruk!
SvarSlettJeg bruker også melkekartongene til bær, men i år kom trosten og stakk av med all ripsbæra:((
Får satse på skogsbær i stedet...
Ha en fin ettermiddag!
Sånn gjer mamma også, det er genialt! Tek minimalt med plass i frysaren også!
SvarSlettJa, kjempesmart! Og rips som er så godt! Deilig å finne i fryseren.
SvarSlettGod helg!
Klem fra Bente