2. jul. 2011

Leka lengsel!


Snart er det ferie. Siste innspurt. Jeg gleder meg til lavpuls på Villa Bakkan. 
Gleder meg allerede til ferjeturen over. Neida, ingen bro eller tunnel.
Når man er på ferja,  DA er det liksom ikke lenge til!
Det skal blir vaffelsteking og bollebaking. Jeg skal boltre med i huset og dens sjarm. Jeg skal ligge i gresset. Plukke markblomster. Hilse på kuene som beiter rett bak huset. Plukke stein i fjæra. Tilbring tid med venner og familie.

Og dialekten? -Eg schler om når eg kjæm heim!!

Pust inn. Pust ut. Kjenn at du lever!

Nostalgisk hilsen, 
Signe


7 kommentarer:

 1. Det høres fint ut med Leka. Jeg har forflyttet meg nordover til Lofoten, det er veldig deilig med forandring - og som du sier et lavere tempo. Jeg ønsker deg en riktig god ferie, snart :)

  SvarSlett
 2. Go sommer!
  Kos dæ i drømmehuse! :)

  SvarSlett
 3. Stemningsfulle bilder og tekst.
  Nyt ferien og Leka.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Ja,gleder meg til Ylvingen jeg og, rett etter helga...draiver jeg oppover.:)Har en slektning som har en cruiser...så kanskje det blir Leka en dag...tar bare en time fra Brønnøysund...
  kos deg masse i ferien...
  klemklem

  SvarSlett
 5. Jeg har faktisk vært på Leka, å det var et nydelig sted!
  Vi var der pgs dåp men overvar også en revy, vi skjønnte ikke stort pga både dialekten og den lokale humoren. Men festen ble "våt" og morsom alikevel:)
  God tur!

  SvarSlett
 6. I helga lå jeg over til en venninne og bortsett fra en hærlig oppredd damask-seng fikk jeg en utgave av BoBedre utdelt som sent-på-kvelden-lektyre. Og der var jo det sjarmerende huset ditt på Leka! Herregud for noen hærlige bilder! Godt å se at interiørblad kan omfavne ideen med et skikkelig 1950-tallshus med ekte sjarm, godt brukte møbler og interiør full av historier og minner. Fresht!! God tur oppover hit til Nord-Trøndelag!

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!