23. mai 2011

Min ALLER første pengebok!!
Er denne ikke herlig dere? Min aller første pengebok. Fikk velge den ut selv. Kjøpt i Brooklyn N.Y. Ikke langt fra der vi bodde. Må ha vært 7 år da jeg fikk denne. Lukker jeg øynene kan jeg se for meg dagen. Se butikken. Kjenne duften av omgivelsene i de støy og trafikkfylte gatene. 
***
Den er i hvit plast. Feminin. Veldig feminin. Blomster. Floralt. Veldig meg det vil noen påstå! Elsket denne lommeboka. Følte meg SÅ voksen da jeg fikk den. Slet den ut. Har spart på den som dere ser, tross alle mine flytterunder og oppryddingsseanser. Det som er mest interessant er at jeg selvsagt har "re:signert" den. Har lenge gjort om ting eller endret litt på detaljene på møbler og andre ting. Og det ser jeg at jeg begynte med i relativ ung alder. Blondinen på lommeboka har rått røde striper i håret. Noe jeg selvsagt har tegnet på. Og knappen var hvit. Men jeg synes vel en gang at den ville være finere i en annen farge. Selvsagt samme farge som håret. Nei, dette måtte jeg bare dele med dere. Er den ikke søt?

Kjenner noen ganger at jeg sparer på mye rart og kan nesten irritere meg over å se mulighetene, nostalgien eller affeksjon i ting. Men noen ganger takker jeg meg selv for det også!

 Signe


Måtte bare ha med dettte nærbildet av Montana sin rosa Tivolistol. 
Lampa i bakgrunnen gav et helt spesielt lys da bildet ble tatt! PS. Husk giveawayen i forrige inlegg!

10 kommentarer:

 1. Det er sånne søte skattar som verkeleg betyr noko! Ting som gjev ein gode assosiasjonar og kallar fram minner frå livet....Eg er glad eg er ein samlar! Det syns eg du skal vera glad for at du er òg! Plagene for oss hadde vore mykje større om vi hadde kasta. Tenk kor vi hadde angra då!!!

  Marian

  SvarSlett
 2. Aaaaw, harrrusett, for en liten søting! :D

  SvarSlett
 3. Hei, første besøket mitt på bloggen din, men her kommer jeg gjerne igjen! Deler din retro-glede :)

  SvarSlett
 4. Så kjempesøt. Skjønner godt du var stolt :-)

  SvarSlett
 5. Utrolig skjønn pengebok! Med en herlig historie bak***
  Jeg samler også på alt mulig! Er en håpløs nostalgiker!!:/
  Nattaklem

  SvarSlett
 6. Den pengeboken vekket mange gode minner.
  hadde selv en lignenede i deilig skai.: ))

  Ha en herlig tirsdag!

  :D fra gunn

  SvarSlett
 7. Så utrolig gøy at du har den enda - og visst er den fin!
  Og jeg er oppkalt etter min tante som døde av hjerneblødning bare noen måneder før jeg ble født. Trist, men litt fint også :)

  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 8. Kjempefin! Jeg tar også vare på sånne ting. Har noen små punger og sånt og klarer ikke kaste lommebøker. Tenk - en kan jo få bruk for det igjen! :) Håper du får en fin uke videre!

  Hilsen Solrosa

  Se forresten den fine steinen jeg tok bilde av på Leka for noen år siden: http://solrosa-solrosa.blogspot.com/2011/05/hjertelig-god-sndag.html

  SvarSlett
 9. Så hærlig pengepung!! Det blri jo aldri for mange av slike søte små!! :)

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!