10. feb. 2011

Sorte detaljer gjør susenJeg driver å bytter om litt hjemme. Igjen...Alt av møbler som er "re:signert" (trykk og se) skal bort. Skal selge så godt som alt dere ser her på bloggen av redesign! Snart. Kommer ett innlegg med mere info om dette. Jeg ønsker en strammere og lysere stue! De gamle slitte blomsterkassene jeg brukte til oppbevaring er byttet ut med de freshe Montanahyllene jeg tidligere hadde på kontoret. På kontoret hadde jeg 3 i høyden. Nå har jeg plassert 3 i lengden. Brukte det jeg hadde, rett og slett. Så har jeg dilla på svart! Litt drastisk for min fargerike og feminine stil, men det passer faktisk perfekt inn! Skjekk bare denne lysranken med rosa lys og sorte blomster...Rosa lys skjønte jeg først da jeg plugget den i kontakten. Da lo jeg. Den så jeg ikke komme nei..Litt på kanten tenkte jeg, men synes den gjorde seg mot det hvite. Og som lønn for ommøbleringsstrevet ble det et nytt lys på meg. Elsker Voluspa. Litt luksus i hverdagen MÅ man unne seg. Falt for denne mørke skjønneheten. Den var..tja, faktisk litt SEXY! Så er de ekstrem gode i kvalitet! Det ER en forskjell dere. Pass opp for billiglys fulle av parafin som mest soter...Vel. Trodde denne var sort i glasset, men det ble jammen meg rosa når man tente på. DEN OGSÅ! Surprise surprise! Her er iallefall en liten smakebit på hvordan det blir er i heimen!!

Signe

PS: Når sterainlysene får en liten klump på den brennende veken, slukk lyset og klipp veken lavere!! Da soter det mindre og brenner bedre. 


En grønn vase kjøpt på loppis tar opp fargene på bladene i den "kitche" lysranken.  Fine røde refleksjoner på Montanahyllen var en tilfeldig detalje som dukket opp! Superfint mot en helmatt vase fra Wik& Walsøe
Og....nok et "blås ut og knips bilde"! 


 Selvsagt sorteres bøkene etter farge. Litt jobb. Men det blir så mye ryddigere. Estetisk. JA!

6 kommentarer:

 1. Kjempe fint! Sorte detaljer er jeg veldig glad i!
  Ha en fin kveld!
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Hei Signe!

  Ble kjempe fint, det er GODT å bytte ut iblant og få inn nytt, friskt og anderledes. Liker bloggen din så godt. Du skriver informativt og flott! Alltid noe nytt å lære, eller tenke på etter en titt inne hos deg.

  Håper du har gode dager og nyter livet. Du er flink!

  mvh med et lekent sinn

  SvarSlett
 3. Så nydelig pynt! Det er artig med forandring.

  I morgen er det en ny helg, og jeg benytter anledningen til å ønske deg en fin helg.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Hvis du får opp Purchase additional storage, og ikke får lastet opp flere bilder, ja da trenger du kjøpe mere lagringsplass.

  Har fått mange spørsmål om det den siste mnd. Mange som har fylt opp bildekontoen sin ;)

  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 5. Ja det hadde vært veldig koslig om dere kom en tur. Må dere gi beskjed på forhånd slik at jeg er der, og veldig gjærne et tidspunkt jeg kan bli med på kafe. Alså en dag jeg ikke er aleina i butikken. Skulle nok ha snakket med deg om butikkstyling og slikt. Har tenkt litt på det ser du;)
  Må du nyte helgen.
  Klem:)

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!