27. feb. 2011

Inspirasjon fra IsraelYoav Avinoam kom jeg over da jeg skulle holde et foredrag om green living, interiør og miljø. Kul, leken, praktisk og innovativ design. Det øverste bildet; Shaving table er laget av sagrasp fra ulike tretyper. Snakk om å se potensiale i noe andre hadde kastet! Sagraspen er rett og slett støpt sammen og montert på verdens kuleste bordben!! Og den redesignede Menorah lysestaken der det rosa fuglemønsteret er laget av materialet man trenger for å tenne en fyrstikk. Er det bare jeg som synes sånt er utrolig kult?!
Enkeltheten, lekenheten og fantastien imponerer og inspirerer meg iallefall! Trenger egentlig ikke si så mye mer. Lar bildene tale for seg selv.

Midtøstlig hilsen,

Signe 

7 kommentarer:

 1. Hei Signe! Dette var vakkert! Det er fantastisk at man kan tenke så kreativt rundt gjenbruk. Jeg ser mye gjenbruk rundt omkring nå både på hobbybasis og profesjonelt, o g dette var spesielt vakkert, rent og delikat. Det skal jo ikke alltid å trenge å se redesigna ut for å være vakkert....selv om vi liker det også ;)

  Fin søndag te dæ! :)

  SvarSlett
 2. Hei Signe!

  Så hyggelig at du var innom hos meg! Og takk for tilbakemeldingen. Jeg har fulgt med her hos deg en god stund jeg. Du har masse inspirerende stoff. Nå skal jeg innom give away'n din og prøve lykken :)

  Ha en riktig god søndag.

  SvarSlett
 3. Ja, her var det mye fint, stilig, kult og praktisk! Mye fint, ja.

  Ønsker deg en ny fin uke!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Hei igjen og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Bare å si ifra om du skulle ha lyst til å låne bilder til styling eller lignende :).

  Digga forresten lysestaken i innlegget over!
  Ha en finfin uke!

  Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 5. Hei hei, Signe! Takk for gode ord i bloggen min... så koselig at du liker hekleteppene mine.

  Skulle du være interessert, så er det mulig at det rosa ullteppet kan få et nytt hjem. Er det noe for deg, så send med gjerne mail på mia.landliv@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Ah, jeg er herved forelska i Shaving table!!

  SvarSlett
 7. What great pieces! I really love the stool. Thanks for sharing such amazing finds, Stephie x

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!