2. des. 2010

Stjernestatus i stuen
Endelig fredag dere og tid til overs...til å pynte litt til jul kanskje? Sakte men sikker sniker iallefall julen seg inn her hos meg på Bjølsen. Og det skal så lite til for å få litt julestemning i stua. Noen små stjerner, litt granbar og en eksotisk julekule, størrelse XL, så er det gjort. De grønne elementene står fremme hele året. Den lille grønne Maria figuren er fra pappas familie i New York. Hun har heldigvis innvandret hit til meg! Pent plassert i en billig ramme med dyp list fra Ikea. Sjefsplassen! Det er herlig hvordan det grønne passer perfekt inn i julesettingen, når jeg tilfører litt rødt. Fargene forsterker hverandre. Vips er det gjort! Man må bare "resignere" det man allerede har stående fremme!
Farge fasinerer. Hva skulle vi ha gjort uten?

Fargerik hilsen til dere alle, Signe
Fotograf; June Witzøe

5 kommentarer:

 1. Sååå FINT, Signe!!

  Ha en riktig fin fredag!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder!! finfin julestemning:) skal også finne frem litt mer her hjemme.. ikke nisser nødvendigvis, men enda mer lys og litt annet dill..
  Når det gjelder den puten jeg har sydd, så syr jeg bakside med konvlutt-åpning. Veldig greit! er ikke så god på glidelåser (enda hvertfall), så da er dette er fin ting dersom man vil ta av trekket og vaske det, så slipper innerputen å bli klompete og ekkel i vask;)
  Da ønsker jeg deg en fortsatt super helg! Så titter jeg snart innom igjen:)

  SvarSlett
 3. Blir i godt humør av å titte innon bloggen din :-)

  SvarSlett
 4. Så flott et stillben der på hylla...vakert satt sammen..ja du kan dette du....
  Fikk ordnet nytt batteri...så nå er det bare tut og kjør igjen:)
  Fin tags over her og...
  ha en fin ny uke Signe....her blir det travelt:)
  klemklem

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!