8. nov. 2010

Ærverdig i hvitt

Onsdag! Dagene flyr. Det er sikkert! Er faktisk i Lofoten om dagen. Helt fantastisk. Solen er lav og det gir et magisk stemning! Dagene tilbringes på sjarmerende cafeer, sammen med gjestfrie mennesker. Hjemmelaget bakverk leger det meste og det er interiørbutikker som er blitt kompis med lommeboka. "Huset interiør" i Leknes og andre steder i Henningsvær er verdt et besøk. Bilder kommer!

Et lite gammelt bFetord er gjort om forleden. Den var slitt og flekkete. Og skjev her og der, men det var det sjarmerende lite å gjøre med :-) Noe måtte gjøres. Malerkosten og malingsspannet var selvskrevne gjester den kvelden. Hjertlige velkomne, begge to. Alt ble grunnet og malt i hvitt. En sirkel av tapet ble skåret ut og plassert oppå bordet. En glassplate bestillt av en lokal glassmester ble en perfekt avslutning som også beskytter tapet. Men noen flere detaljer måtte til. Øverst under bordplaten, mellom bordbena, ble det malt en lyseblå farge, tatt opp fra tapeten. En blomst stanset ut av tapetet ble limt på alle fire sider. Til slutt limte jeg 3 små firkantede og metalliske glasssten på hvert ben, helt nederst.

Jeg siterer Charles Eames tilslutt:

"-Details are not the details, they make the design."

Så sant, så sant. Ha en fortsatt fin uke.

Signe

3 kommentarer:

 1. Det gamle bordet ble nydelig!
  Og, rosen du pynter med var vakker!

  Ønsker deg en fin kveld.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Det ble jo kjempefint. Så enkelt, så fint. :-)

  SvarSlett
 3. Hei Signe! Kjempefin blogg du har, har sett deg på Sinnasnekkern og synes du har vært veldig dyktig. Bordet og stolen over her ble bare helt nydelig!! Så smart å bruke tapet og glass på bordplaten..skikkelig tøft ble det. Ha en fortsatt fin dag, klem fra Jorunn

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!