23. nov. 2010


Et blad er ikke bare et blad. Det er et mønster. En naturlig sjablong. En mal. Et motiv. Bladet og omrisset av den, kan brukes til så mangt. Bare se så kreative de er i barnehagen. Det enkleste er ofte det beste! Finn fram limet, malingen, spraylakken og glitteret. Få frem barnet i deg. La kreativiteten boble. Noen gode ideer? Legg gjerne igjen en melding. Jeg nøyer meg akkurat nå bare ved å nyte et nyfalt blad i nysnø! Vakkert.
Hilsen Signe

5 kommentarer:

 1. Enig med deg! -Vakkert!

  Ønsker deg en fin kveld.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. I love your new frogbowl ;). Den hadde ikke jeg gått forbi heller. 20kr??? Øynene mine søker lett opp grønt. Det har alltid vært sånn. I går hadde jeg en dustedag med NAV - og for å legge byråkratiet bak meg kjøpte jeg tre kvister Märthaliljer som jeg har plassert i en skikkelig kitchy, grønn vase i krystall (?) jeg arvet etter farmoren min. Er ganske sikkert på at ingen andre ville ha den ;). Den er styggFIN ;). Og minner meg om pipppipower-tøffe farmora mi. Se - der har jeg en bra bloggtittel og innhold for nok et innlegg der. Takk for søte kommentarer du har lagt igjen på bloggen min, søte Signe ;).

  SvarSlett
 3. Javisst er det vakkert. Naturen er alltid et sikkert kort;)

  Jeg fikk et magasin på disken her en dag. Het det messe ett eller annet tro. jeg bladde litt i det...og der var jo du;) Jeg leste - og ble helt satt ut. Du beskriver situsjonen min helt som om jeg skulle sagt det selv. Jatakk jeg vil ha en dekoratør.
  Tuddelidu
  Ha en fin kveld
  Klem:)

  SvarSlett
 4. ja det er sant! og bare å få naturen inn er jo veldig fint! som å dekorer med kongler og nøtter er jeg veldig glad i! som kanstanjenøtter som vi ikke kan spise (de som er fra norge) de kan jo brukes til så mange andre ting som å lage nisser hvis man limer de sammen og får på noen øyner og en rød lue:) hehe

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!