16. aug. 2010

Blandet drops i full blomst...
Ingenting er som et lekkert og gjennomført interiør eller friske blomster på bordet.
Enten blomstene er fra hagen, skogen, veikanten eller blomsterhandleren, de alltid velkomne!
Kan man tenke seg et interiør uten blomster? Klofofyllholdige og velduftende fargeklatter.
Det er det de er!
Blomster kan jo fremheve interiøret! En rød tråd i fargene gir en helhet. Finn farger "gjemt" i interiøret og la de gjenspeile seg i noe levende og utsprunget. Kanskje er interiøret ditt generelt nøytralt? Men se nå etter. Let! Fargeneskatter finner man i tekstiler, bilder, bokbind eller gjenstander.
Jeg gikk gjennom bildene mine forleden og ble inspirert til å lage denne sammensetningen av nettopp det vakre både inne og ute.
Nostalgiske gjenstander er lagret på harddisken. Fysiologisk og teknologisk vel og merke! Lagret i evighetsbanken. Kjøkkenduken etter bestemor, en lilla boks en gammelonkel tok med fra en Amerika reise, kaffekopper før store krus var tingen, en krukke formet som en ananas med skår, som vitner om lang levetid, retro glass, fra finskapet til oldemor, som vi drakk Solo fra 1 liters glassflasker i og en lampe i bringebærrød med gullbånd, nylig innkjøpt på Randibua på Leka. Det er detaljer jeg verdsetter i hverdagen. De varmer og livner interiøret. Ikke bare er de vakre, men de bærer en historie og er fulle av minner. Dette gjør at de heller ikke kan måles i penger. Derfor blir de også skjøre og uerstattelige der de jevnlig står og koser seg med nyere interiøranskaffelser.
Gjennomgangen av bilder ble satt sammen til en fargesymfoni som jeg deler den med dere!
Ønsker alle sammen en fin uke med blanke ark og fargestifter til!
"-Livet er for kort til å være grått. Fyll deg selv og dine dager med farger."
Karsten Isachsen
Hilsen Signe


10 kommentarer:

 1. Hei! så fin bloggen din er! jeg driver også en kreativ blogg, mest klesdesign, men har også en interiørstylist i magen ;) veldig hyggelig om du vil surfe over til

  www.sweetfacedstyle.blogspot.com
  xx Anika

  SvarSlett
 2. Smukke billeder, jeg er vild med betrækket på skamlen allerøverst til venstre.

  SvarSlett
 3. Så nydelig...blomster hører helt klart med!

  Kjempefine bilder du har tatt, klem

  SvarSlett
 4. Så mange nydelige bilder! Nyter godt av ein stor hage som den eldre dama vi kjøpte huset vårt av, har planta uttallige sorter blomster i. Heldig, heldig!

  Ser heilt herlig ut det sommerstedet ditt. Liker veldig godt at så mykje får bli som det er sånn stilmessig. Du er kanllflink!

  SvarSlett
 5. Kanllflink er bra, men knallflink bedre..:-) Det var DET det skulle stå.

  SvarSlett
 6. NYDELIG! Jeg lagrer på "harddisken" :)

  Ha en fargerik og fin dag!
  Klem
  LIse

  SvarSlett
 7. Hei og takk for den herlige historien om moren din sin KA! Av en eller ennen grunn tror jeg at ting ble laget mer solid før men jeg håper at min egen maskin skal holde LENGE! Må innrømme at jeg valgte maskinen ut fra estetiske grunner :)Er så glad i dette designet og nå finnes den i allverdens herlige farger. Hadde egentlig lyst til å driste meg til å kjøpe den rosa, men fornuften seiret så jeg satset på en farge jeg forhåpentligvis ikke skal bli lei med en gang :)Så herlige magneter du har laget av supre loppefunn m.m. Kan nok tenkes at vi dumper borti hverandre når loppejakten starter opp i høst :)Jeg er fast gjenganger og ELSKER loppiser! De fleste vanlige butikker har slett ikke samme tiltrekningskraften som et frodig loppemarked :)Nydelig collage du har laget av skjønne blomsterbilder forresten.Ha en fin dag! Kardemomme/Benedicte :))

  SvarSlett
 8. Herleg og fargerik sammensetning du har laga her. Masser av flotte ting og gode minner samla på ein plass. Det er sånt som lyser opp i ein grå kvardag det!
  Ha ein fine dag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 9. Du har helt ret, blomster er en uundværlig ting i hjemmet. smukke, smukke billeder du har taget - både af blomster og fine ting fra hjemmet.

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!