23. mai 2010

Vårkribling på kontoretDet er vår. Det er vilt, vakkert og vanedannende.
Utenfor blir det grønne tettere og tettere etterhvert som bladene bryter ut i levende liv. Det er grønt, energisk og inspirerende. På kontoret mitt ser jeg rett ut på en blå himmel i kontrast med knalle klorofyllfulle grener.
Har insett at det er smart med orden på tingene og orden i kaoset. Spesielt der man skal konsentrere seg og ha fokus. Så jeg har ryddet, sortert og stylet litt denne pinsen. Du verden det var godt å få det unna. Rart hvordan man kan kvie seg for ting.
Man utsetter og overser....Og irriterer seg. Så kan man ikke annet å le når man
ser at det ikke var store jobben eller orket likevell.
Jeg har klippet tapeter og tilpasset dem steder de ikke har vært før. Sorte ringpermer viser seg å ikke være så kjedelige likevell. Nå er de derimot svært så kledelige der de står, i min Montana hylle. Fantastisk system. Man bare bygger den som man vil. Modulsystemet er så å si endelig. En estetisk og meget praktisk investering.
Dette er boka mi. MI BOK! Kjøpt på en bokhandel i New York i 2008, har den siden vært en kjær følgesvenn og konstant med på tur. Den er blitt et verktøy i hverdagen og inneholder alt fra A-Å av ideer, skisser, tanker, oppskrifter, dikt, sitater og prosjekter! Det er kun få sider igjen som ikke er skrevet på. De skal fylles med omhu. Og boken, den får en plass i evigheten!
Over til noe annet...TAPETER! Er en smule avhengig av å ha tapeter rundt meg. De klippes i jevnlig og brukes til kort, innpakking, bilder, merkelapper etc etc. Tror ikke jeg er alene om denne avhengigheten....Glad i blomster som jeg er er jeg svak for Sanderson sine kolleksjoner!
Jeg sier bare VAKKERT.
Nå skal jeg ut å nyte solen og fange noen fregner.
Fortsatt god helg alle sammen!

9 kommentarer:

 1. Herlige bilder!!

  SvarSlett
 2. Arbeidsrommet mitt og står på vent til å organiseres, men trenger mer skap først.
  Deilig følelse når man får gjort sånne ting altså:):)
  Herlige bilder:)
  Ha en fortsatt god pinse!

  SvarSlett
 3. Hei :O)
  Fine bilder du har tatt, hmm..trenger å rydde litt jeg også... :O)
  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt modulsystemet ditt??

  Hilsen Fredrikke

  SvarSlett
 4. Det er en fryd å være innom bloggen din.

  SvarSlett
 5. Utrolig vakre bilder fra kontoret ditt, og selvsagt nydelige tapeter:)

  SvarSlett
 6. Fantastisk mye farger og former å bli inspirert av på bloggen din. Jeg er herved fast følger!

  SvarSlett
 7. Hei Signe
  Må fortelle deg at jeg virkelig koset meg med boligavisen til Sandefjords Blad i dag. Der var det 3 sider viet deg og fantastisk flotte bilder fra hjemmet ditt.
  Dette vedlegget til Sandefjords blad lå på langbordet under frokosten, og blikket mitt ble trukket mot forsiden og stuen din. Spennende interiørsider i dag, tenkte jeg fornøyd og måtte ta en kikk. Hoppet til da jeg kjente igjen navnet ditt og den superfine ølkassen som er blitt en stilig puff.
  Det var en flott artikkel med bilder som var en nytelse for øyet samt fine tanker om gjenbruk og det at et spennende, levende hjem ikke trenger koste skjorta. Jeg kunne ikke vært mer enig!
  Gleder meg veldig til å følge TV Norges nye boligprogram til høsten!
  Du inspirerer!
  Ha en flott vårdag!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 8. hei Signe.

  Så kjekt at du la att ein kommentar, og veldig kjekt å oppdage bloggen din. Her kjem eg igjen :O)

  Når det gjeld koppane til Britt Villadsen, har desverre gløymt ut kvar dei kunne kjøpast. Eg såg dei i eit blad, og der var det henvisning til ein nettbutikk. Men no hugsar eg verken kva blad det var eller kva nettbutikken heiter. Prøvde å google litt utan resultat. Om eg kjem over det igjen skal eg sei frå :O)

  Ha ein kjekk kveld!

  -Linn

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!