15. okt. 2010

Lykkelig med lekre lopper i hus!

Ikke bare finner jeg lopper..jeg FÅR lopper. Ikke misforstå, vi snakker om loppemarkedfunn her! Denne søte lille lillafargede vasen fikk jeg ei venninne. Dansk mon tro? Lilla er en av favorittene på paletten. Så vasen tok jeg imot med åpne armer. De andre vasene er egne funn på markeder her og der. Den høye grønne er fra Magnor. En slitt klistremerke nekter å slippe taket. Jeg lar den bli en stund til :-) Den grønne keramikkvasen lengre bak i bildet er av ukjent opphav. Kjøpte den på en bruktbutikk på øya Leka. Tror jeg gav 10 kroner for den. Og som dere ser er det ikke alltid at vasene trenger blomster!
God fredag alle sammen!
Signe

13 kommentarer:

 1. Nydelig form på den lilla vasen din..
  Og for en farge..

  LOVE IT

  SvarSlett
 2. Heisann!! Så heldig du er da!! Slik en lilla fant jeg også på loppis i sommer. Den er faktisk fra Magnor:) Denne uka fant jeg lik i nydelig blåturkis.. Elsker formen på vasene!!

  Ha ei nydelig helg

  SvarSlett
 3. Oi, sååå fantastisk fiiin farge og form på vasen!
  Heldige du! Ønsker deg en herlig helg ♥

  SvarSlett
 4. Så fine vaser!Kjempefine begge to.Og jeg digger den rosalilla fuglen du har på bildet der, den er utrolig søt!En sånn en skulle jeg gjerne hatt sittende på en gren i stua:)
  Ha en fin fredag du også!

  SvarSlett
 5. Kjempefine lopper!
  Ønsker deg en fin helg!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 6. Lekkert med slik farvet glass og former...sitter med en dypgrønn på kjøkkenordet som det står Oberglas,Austria...ikke hørt om før men...den er vakker..:)Bruktbutikk på Leka..ja ennu en grunn for og svinge innom en tur:)
  Ha en fin fin helg...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 7. Den var virkelig nydelig....både form og farge!
  Lucky you:)

  SvarSlett
 8. Nydelig!<3 Og gratulerer med velfortjent nominasjon i Dagbladet. Du er kreativ, nytenkende, spennende og veldig fin å følge med på i bloggen og på TV!:) Klem og god helg fra Heidi

  SvarSlett
 9. Oh, elskere den vasen, megasøt! <3

  SvarSlett
 10. Elsker den lilla vasen din. Kjempefin! Du gjør en veldig god jobb på tv! Jeg hadde aldri klart å sette frem så mye og style så fint på bare noen timer. Du er god!

  SvarSlett
 11. FIne vaser :) Jeg lurer på om jeg skjente igjen fjeset ditt som visstnok skulle dukke opp i neste nummer av kamille, kan det stemme? hehe.
  Ha en fin helg :D

  SvarSlett
 12. Kjempefine ting. Vaser er ofte vakrest uten blomster, det kan jeg underskrive.

  SvarSlett
 13. Hei på dæi!
  Så koselig å få en så fin vase da! heldige dæi!
  Herlig med søte små vaser i fine farger!
  Ha en fin lørdag

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!