21. apr. 2010

Rundt om i hovedstaden

Syklet rundt i byen idag i solskinnet, med et stort skjerf rundt halsen. Ikke for varmt i været enda! Men det nærmer seg så absolutt. Gleder meg egentlig alltid over pene ting i gatebildet. Som feks veggmalerier eller kunstnerisk utfoldelse på fasader. Savner dette vakre maleriet som var ved Youngstorget, inntil det ble malt over. Noen flere som husker den?
Den dagen ble jeg faktisk litt lei meg. Elsker fugler, blomster og farger og er så glad jeg fikk knipset litt før det forsvant. Hvordan kunne man male over noe så utrolig vakkert???

8 kommentarer:

 1. så utrolig vakkert! godt du har foreviget det..

  SvarSlett
 2. hei signe
  jepp, det husker jeg!
  supertrist at det ble malt over...
  digget ♥ ullgenseren din som ble til en herlig pute!

  moaklem

  SvarSlett
 3. Hei Signe! Så artig å finne bloggen din!Såg deg på God morgen Norge. Har blogget en stund med Marianne fra Schabby Charm og måtte se innslaget fra hennes veranda:o)

  Jeg liker også å bruke kreativiteten å skape om ting til noe nytt. Veldig fine og spennende bilder her hos deg! Kommer grantert tilbake:o)

  Ønsker deg en flott morgendag.

  Hislen Solveig

  SvarSlett
 4. Neiii.. Er det mulig å male over noe så vakkert? Kjenner jeg ble nesten litt vemodig her jeg sitter!! Men så bra at du har foreviget det for alltid:)

  Ha ein strålende dag, klem fra Idyll

  SvarSlett
 5. Hei Signe!

  Takk for koselig hilsen fra deg. (Og takk for tipset om mailen!)
  Husker deg jo godt fra Norefjell.
  Bloggen din var kjempekoselig. Her kommer jeg til å følge fast med. Liker kjempegodt det du gjør på God Morgen Norge også.

  Enig, det er kjempetrist at maleriene i tunnelen ved hovedbrannstasjonen er borte!!!

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 6. Så herlig at du har foreviget det! ♥
  Jeg syns også kunst i bybildet er fantastisk vakkert og inspirerende!
  Jeg er stor tilhenger av stensil grafitti....! Kanskje jeg skulle vært like lur som deg og tatt med kamera og foreviget noen av disse...
  Plutselig er de jo borte!

  Ønsker deg en fiiin dag!

  ♥ solskinnsklem fra meg

  SvarSlett
 7. Hyggelig å lese kommentarene. Takker for det! Anbefaler kamera med til enhver tid!!! Det dukker alltid opp et spontant "Kodak moment"!! Signe

  SvarSlett
 8. Hei Signe! Så utrolig fin blogg du har! Masse fine mønstre og farger- det liker jeg! Det veggmaleriet minnet veldig om bildene til ei venninne av meg- www.srkunst.no . Sjekk det ut!

  Katharina

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!