8. apr. 2010

En gammel treboks er satt frem på en håndbrodert duk.
Alt sammen er ting jeg har funnet rundtom i huset. Vakre korssting og brodering fortjener en plass i evigheten og skal iallefall stå fremme hos meg. Slike tradisjoner må man ta vare på!

Jeg har malt mørk furubrystning, malt rosavegger og brunmaltegulv i hvitt. Pusset gulvene lett med sandpapir, vasket med kraftvask og brukte vannbasert gulvmaling. Sengen fikk faktisk samme behandling!! Det ble blanke og sterke overflater. Det er blitt en drastisk endring og rommene fremstår nå som lyse og fantastisk trivelige. Det har vært en skattejakt å gå gjennom skuffer og skap! Gleder meg over nostalgien, minnene og den gode mormor følelsen som nå er i hus!! Har supplert tekstiler fra min mors barndomshjem; som f.eks. det heklete sengeteppet og ullpleddet. Fikk ingen påskeegg iår, men dette huset, og nå mitt livsprosjekt og hobby, slår et hvilket som helst påskegg. Jeg har fått alt jeg har ønsket meg!! Mitt fristed.


4 kommentarer:

 1. Hei Signe,
  Så utrolig lekkert du har pusset opp i huset ditt på Leka. Du har virkelig skapt deg et nydelig fristed på din barndoms øy :)
  Håper å få se det en vakker dag ;)

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. ..se det in real life, mener jeg ;)

  SvarSlett
 3. Hjertelig velkommen når som helst Una, deg og din familie!

  SvarSlett
 4. Så mye artig du har på bloggen din =) Fikk litt lyst å prøve den gamle kakeoppskriften. Ha en strålende dag!!

  SvarSlett

SUPERSTAS om du legger igjen en kommentar eller hilsen!